«Η Ίντερ είναι σε σωστή τροχιά»

17:22 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Ίντερ το τελευταίο διάστημα με τον Αντρέα Στραματσιόνι να παραδέχεται πως η ομάδα του Μιλάνου βρίσκεται σε σωστή τροχιά ωστόσο να επισημαίνει πως θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά στην προπόνηση για να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Με ενδιαφέρει να βλέπω την ομάδα να βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν. Προς το παρόν είμαστε στην σωστή τροχιά αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα και στην προπόνηση δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση".

Ο Στραματσιόνι δεν σκοπεύει να αλλάξει το σχήμα με τρεις επιθετικούς καθώς όπως είπε: "Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά με τρεις επιθετικούς και δε βλέπω το λόγο να αλλάξουμε κάτι. Ο Κασάνο τα πάει περίφημα αυτήν την περίοδο. Στενοχωρηθήκαμε με τον τραυματισμό του Κουτίνιο γιατί είναι ένας εξαιρετικός αθλητής. Είναι το μέλλον της ομάδας και έχει σπάνια προσωπικότητα. Ο σύλλογος δε βασίζεται σε ένα ή δύο παίκτες αλλά σε πολλούς. Κάναμε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι και ακόμη δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Θέλω να μη βλέπω να γίνονται τα ίδια λάθη και αυτό σημαίνει ότι προοδεύουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα