«Η Ίντερ ψάχνει τον δικό της... Γκουαρντιόλα»

11:42 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αντρέ Στραματσιόνι είναιε δώ και λίγες ώρες ο νέος προπονητής της Ίντερ με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου να υπογραμμίζουν πως η πρόσληψη του νεαρού τεχνικού είναι στα πλαίσια αναζήτησης του Μάσιμο Μοράτι να βρει τον δικό του... Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μάλιστα ιταλικά δημοσιεύματα βασίζουν τον παραπάνω ισχυρισμό και στα όσα φέρεται να είπε ο πρόεδρος της Ίντερ σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του. Σύμφωνα με όσα είπε ο Μοράτι: "Θέλαμε κάτι που θα μπορούσε να τρομάξει τους πάντες. Τουλάχιστον τώρα θα ξυπνάς το πρωί

και θα υπάρχει κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Ο Στραματσιόνι τακτικά είναι αρκετά καλός, πραγματικά ταλαντούχος, και έκανε πολύ καλή δουλειά τους τελευταίους μήνες στην ομάδα των νέων. Αν θα τον κρατήσω και του χρόνου; Αν τους νικήσουμε όλους... Θέλουμε την τρίτη θέση. Βλέπετε αν δεν περάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει πρόβλημα".
Όσο για τον Τζανπιέρο Γκασπερίνι ο οποίος στην αρχή της σεζόν ήταν προπονητής της Ίντερ, ο Μάσιμο Μοράτι είπε: "Η εφετινή καταστροφή είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Κατέστρεψε τα πάντα. Μας πήρε το σθένος που είχε η ομάδα και το καλό κλίμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα