Η ιστορία του Βιντιάδη και ο Ντέμης με τον ''Λύμπε''

09:48 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για τον Ντέμη Νικολαϊδη γράφει σήμερα η SD τονίζοντας χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της: "Στο «σκοτάδι» βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ γύρω από το ενδιαφέρον του Δημήτρη Βιντιάδη να ασχοληθεί με την ΠΑΕ, αφού ούτε τη χθεσινή μέρα υπήρξε επικοινωνία του ομογενή επιχειρηματία με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Ο υποψήφιος επενδυτής φέρεται να συνεχίζει τις επαφές του με τον Κιθ Χάρις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει το ποσό που θεωρεί πως

απαιτείται για να καταθέσει την πρότασή του και να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ένωσης.

Ο Έλληνας εφοπλιστής έχει ενημερώσει τον Άγγλο τραπεζίτη πως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για την ΑΕΚ και πρέπει άμεσα να γνωστοποιήσει άμεσα το ακριβές ποσό που έχει συγκεντρώσει, το οποίο θα μπει στα ταμεία του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Από το περιβάλλον του Βιντιάδη προκύπτει πως περιμένει την οριστική απάντηση του χάρις και των συνεργατών του, οι οποίοι γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ.

Ο Χάρις επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα την τρέχουσα εβδομάδα, όμως αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα επειδή δεν έχει δώσει το οριστικό «ΟΚ» στον ομογενή επιχειρηματία.

Η κατάσταση κρίνεται οριακή και στο προσκήνιο επανέρχεται η λύση του Ντέμη Νικολαΐδη, η οποία είναι μοναδική που υπάρχει μετά από εκείνη του Βιντιάδη.

Ο τέως πρόεδρος και ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ φέρεται να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις, έχοντας στο μυαλό του ένα πλάνο με την «ενεργοποίηση» παλαιμάχων παικτών της ομάδας σε καίρια πόστα της ομάδας.

Όπως γράφει η SportDay, ο Νικολαΐδης έχει έτοιμο ένα πλάνο στις γενικές του γραμμές, έχοντας εξασφαλίσει κάποια κεφάλαια. Δεν είναι γνωστό πόσα είναι τα χρήματα που έχει ήδη εξασφαλίσει, αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν μπαίνει με... μηδέν, προσδοκώντας από τον κόσμο της Ένωσης να κάνει τη «δουλειά».

Ωστόσο, περιμένει να τελειώσει οριστικά η υπόθεση Βιντιάδη. Αν τελειώσει θετικά, μπουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου και υπάρξουν προσδοκίες τότε πιθανότατα θα κάνει πίσω.

Αυτό που απασχολεί τον Ντέμη είναι να σωθεί η Ένωση και να βρει ξανά την αξιοπρέπειά της. Αν κριθεί ότι ο Βιντιάδης δεν μπορεί, τότε ο Νικολαΐδης σκέφτεται να βάλει μπροστά το πλάνο του, το συντομότερο δυνατό".

GOAL

Το GOAL με τη σειρά του γράφει για τον Βιντιάδη υποστηρίζοντας ότι "όλα δείχνουν... ναυάγιο!". Χαρακτηριστικά η εφημερίδα γράφει επί του θέματος: " Η πολύμηνη ταλαιπωρία της ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Βιντιάδη να ενδιαφέρεται συνεχώς να επενδύσει στην ομάδα, αλλά μόνο θεωρητικώς, δείχνει πως φτάνει στο τέλος της. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του έχουν αρχίσει να χάνουν την αισιοδοξία τους και έχουν σταματήσει να ποντάρουν στην έμπρακτη ενασχόλησή του με τα διοικητικά.

Αντίθετα, στο προσκήνιο φαίνεται πως επανέρχεται το σενάριο με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης κερδίζει πόντους για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και έχει αρχίσει εδώ και καιρό να «δουλεύει» τον τρόπο εισόδου του στην ΠΑΕ. Ο χρόνος πλέον έχει περάσει αρκετά και ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Βιντιάδη, δεν πρόκειται να δώσει άλλο... συγχωροχάρτι παράτασης χρόνου. Ο εφοπλιστής χάνει πολύτιμο έδαφος με τη στάση απραγίας του και βγαίνει σιγά σιγά από το κάδρο. Εχει χάσει αρκετά τη δυναμική του και οι άνθρωποι οι δικοί δίνουν σταδιακά ένα τέλος στο πολύκροτο σίριαλ.

Η ΑΕΚ οφείλει να δει την επόμενη μέρα και πώς θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. Το μέλλον της δεν σταματάει στον Βιντιάδη, αλλά πρέπει να ορθοποδήσει εκ νέου. Η λύση Νικολαΐδη είναι αυτή που βγαίνει στην επιφάνεια και η μοναδική που υπάρχει στον ορίζοντα. Πιο κατασταλαγμένος, πιο έμπειρος και πιο συνειδητοποιημένος, ο Ντέμης κινείται προσεκτικά και με πλάνο βασισμένο στη λογική του Θωμά Μαύρου, περί ενθουσιασμού του κόσμου, συσπείρωσης όλων των οργανωμένων οπαδών και εκμετάλλευσης των ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες. Μέχρι βέβαια ο ίδιος ο Ντέμης να εκδηλώσει τις προθέσεις του, άπαντες καλούνται να κρατήσουν μικρό καλάθι.

Σε πολλούς, όμως, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και η χθεσινή δήλωση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, ο «Λύμπε» τα διέψευσε και μάλιστα άφησε ανοιχτό παράθυρο για πιθανή εμπλοκή του με άλλη ομάδα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, εξάλλου, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Νικολαΐδη και δεν θεωρείται απίθανο να αποτελέσει μέλος της κίνησης του πρώην προέδρου της Ενωσης".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Στον Νίκο Λυμπερόπουλο αφιερώνει το πρώτο της θέμα η εφημερίδα γράφοντας: "Ο Λυμπερόπουλος με δήλωσή του έκλεισε την πόρτα του ΠΑΟ, ανοίγοντας παράλληλα "παράθυρο" στην ΑΕΚ για μελλοντική συνεργασία. Προσηλωμένος σήμερα στα καθήκοντα που εκτελεί ως μάνατζερ, ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟ έχει τεχνικό διευθυντή και δεν έχει σκοπό να του πάρει τη θέση.


LIVE SPORT

Mε το θέμα των 12 εκατ. ευρώ που χρειάζονται για την αδειοδότηση ασχολείται η εφημερίδα: "Τελεσίγραφο της ΕΠΟ στην ΠΑΕ για την αδειοδότηση. Πάει μόνο για το πιστοποιητικό συμμετοχής η Ένωσης", αναφέρει η εφημερίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα