Τέλος και τυπικά η ΠΑΕ ΑΕΚ

14:10 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η μέρα χαρακτηρίζεται ιστορική. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχει πια και ξεκινά από ένα άλλο αύριο, ελπίζοντας όλοι πολύ καλύτερο. Η τελευταία Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και με ποσοστό 53% επί των παρόντων εγκρίθηκε η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και η λύση της εταιρίας.

Πλέον απομένουν τυπικά πράγματα... Να κατατεθούν τα πρακτικά της σημερινής Γ.Σ. στη Νομαρχία,

να εγκριθούν και στη συνέχεια να κατατεθούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης ώστε να δημοσιευθεί κατόπιν στο ΦΕΚ. Διαβάστε όλα όσα έγιναν στη Γ.Σ., στην οποία το aek365 ήταν εκεί:

14.52 Τέλος η Γενική Συνέλευση

14.51 Εγκρίθηκε η απαλλαγή του εκκαθαριστή με ποσοστό 53% επί των παρόντων και το σημαντικότερο, εγκρίθηκε η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και η λύση της εταιρίας

14.47 Εγκρίθηκαν ο ισολογισμός έναρξης και λήξης της εκκαθάρισης με ποσοστό 53% επί του συνόλου των μετοχών. (σχεδόν ομόφωνα επί των παρόντων, καθώς διαφώνησε μόνο το 0.5%)

14.38 Και ο Μάκης Κασνακίδης (εκπρόσωπος των Supporters) συμφωνεί με τη θέση της Ερασιτεχνικής, απορρίπτοντας το αίτημα για αναβολή.

14.37 Το λόγο παίρνει ο Aλέξης Αλεξίου (εκπροσωπεί την Ερασιτεχνική ΑΕΚ), τονίζοντας πως «πρώτον το δικαστήριο είναι ποινικό και δεν έχει σχέση με το αν θα πάρει η ΑΕΚ χρήματα ή όχι και δεύτερον, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι στο διάστημα ενός μήνα θα έχει ολοκληρωθεί το δικαστήριο. Το θέμα συζήτησης σήμερα δεν αφορά μόνο την ΠΑΕ που πάει σε εκκαθάριση, αλλά αφορά και το μέλλον της ΑΕΚ. Το αύριό της. Δεν υπάρχει πολυτέλεια του χρόνου. Για το λόγο αυτό απορρίπτει την πρόταση για αναβολή.

14.36 Ένταση με τους τέσσερις μικρομετόχους που είναι στη Γ.Σ.. Ο Σταθάκος τάσσεται υπέρ του αιτήματος του Οικονομόπουλου, ενώ άλλοι δύο μικρομέτοχοι τον κατηγορούν για ύποπτο ρόλο, τη "στιγμή που η ΑΕΚ πάει να βρει τον δρόμο της".

14.32 Η διαδικασία ξεκινά με τον Ανδρέα Δημητρέλο να τονίζει πως ο Χάρης Οικονομόπουλος με μήνυμα του ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση για ένα μήνα, προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση Ψωμιάδη

14.28 Αρχίζει η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το 53,5% εκπροσωπείται κανονικά, οπότε υπάρχει απαρτία με τη διαδικασία να ξεκινά κανονικά.

14.12 Ο Ντέμης Νικολαϊδης έχει κάνει εξουσιοδότηση να εκπροσωπήσει τις μετοχές του στη Γ.Σ. ο Ανδρέας Δημητρέλος, ενώ ο τελευταίος και οι Supporters θα εκπροσωπήσουν τις μετοχές του Γκίκα Γκούμα.

14.11 Ο Ανδρέας Δημητρέλος τώρα φτάνει στην αίθουσα

14.10 Μέχρι στιγμή ο εκπρόσωπος του Νίκο Νοτιά, Βασίλης Σίμος δεν έχει φτάσει στα Σπάτα

14.00 Για τις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο θα έχουμε κάποια λεπτά καθυστέρηση.

Το οριστικό τέλος της ΠΑΕ ΑΕΚ μπαίνει σήμερα, στην τελευταία Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στα Σπάτα. Το θέμα ημερήσιας διάταξης είναι η έγκριση του ισολογισμού λήξης της εκκαθάρισης, ενώ το επόμενο βήμα είναι η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ πλέον δεν υφίσταται. Αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία Γενική Συνένελευση της ΠΑΕ ΑΕΚ εκτός βέβαια αν ο Νίκος Νοτιάς μέσω του εκπροσώπου του κυρίου Σίμου ή οι Supporters έχουν άλλη... άποψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα