Η ηθοποιός που για 17 χρόνια υποδύεται μια 17χρονη! (ΦΩΤΟ)

14:50 25/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ποιος δεν θα ήθελε να μείνει για πάντα στην ηλικία των 17 ετών, όταν όλα είναι ξένοιαστα, το δέρμα σου λάμπει χωρίς καμία ρυτίδα και τα κιλά μπορούν να χαθούν όσο εύκολα τα πήρες. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τα κατάφερε!

Η ηθοποιός Μπιάνκα Λόσον έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική το 1993 συμμετέχοντας στη θρυλική σχολική σειρά «Saved by the Bell». Τότε ήταν 14 ετών και υποδυόταν μια 17χρονη μαθήτρια. Σήμερα, 17 χρόνια μετά, η Λόσον συνεχίζει να υποδύεται μια 17χρονη μαθήτρια!

Η Λόσον είναι σίγουρα ένα από τα φαινόμενα της υποκριτικής μιας και από το 1993 που ξεκίνησε την καριέρα

της δεν έχει σταματήσει να υποδύεται, σχεδόν αποκλειστικά, έφηβες νεαρές μαθήτριες ή... το πολύ φοιτήτριες ακόμα και τώρα που είναι 34 ετών.

Μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο του «Saved by the Bell», η Λόσον φοίτησε σε όποιο τηλεοπτικό σχολείο προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση, από το «Dawson's Creek» μέχρι το «Pretty Little Liars».

Η δεύτερη της δουλειά ήταν το 1996 στη σειρά Sister Sister με κεντρικό σκηνικό και πάλι ένα σχολείο, ενώ ένα χρόνο μετά συμμετείχε και στη σειρά «Buffy The Vampire Slayer» ως ένα έφηβο βαμπιρ που όμως πέθανε σύντομα.

Από το 1997 έως το 1999 συμμετείχε στη σειρά «Smart Guy» υποδυόμενη φυσικά μια έφηβη μέχρι που «μετακόμισε» στο Dawson's Creek και για έναν χρόνο, έως το 2000, υποδυόταν μια μαθήτρια που γύριζε ταινίες.

Το 2001 συμμετείχε στην ταινία «Save the last dance» και στη συνέχεια είπε να «μεγαλώσει» λίγο κι έτσι υποδύθηκε μια 23χρονη που τα φτιάχνει όμως με έναν 17χρονο μαθητή στο «The secret life of Teenagers». Τελικά τον παρατάει γιατί είναι πολύ μικρός!

Το 2009 όμως, αν και είχε μεγαλώσει ακόμα και είχε φτάσει 30 ετών, επέστρεψε στην εφηβεία και υποδύθηκε το φάντασμα Έμιλι Μπένετ στο «Vampire Diaries» και στη συνέχεια τη μαθήτρια Μάγια στο «Pretty Little Liars».

Σε ηλικία 34 ετών πια παραμένει στα σχολεία, όμως αυτή τη φορά ευτυχώς στην άλλη πλευρά της αίθουσας καθώς «διδάσκει» γαλλικά ως Ms Morell στη σειρά του MTV, «Teen Wolf».

Keywords
Τυχαία Θέματα