Η κλοπή του αιώνα…

23:25 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ- ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1-2
Γήπεδο: Rhein-Neckar Arena

Γκολ με το χέρι έχουμε δει να μετράνε, γκολ από καθαρά οφσάιντ επίσης, όπως και γκολ που δεν πέρασαν τη γραμμή. Ωστόσο γκολ που μπήκε από την εξωτερική πλευρά των διχτύων δεν έχουμε ξαναδεί... Κι όμως η Λεβερκούζεν πήρε τη νίκη με 2-1 επί της

Χοφενχάιμ, με το δεύτερο γκολ να πρόκειτα περί φαντάσματος... Κι όμως ο Φέλιξ Μπριχ το μέτρησε κανονικά.

Στο 9ο λεπτό ο Λένο έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Σαλίχοβιτς ενώ στο 14΄η Λεβερκούζεν έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Κίσλινγκ και Κάστρο να μην μπορούν από καλή θέση να σκοράρουν. Στο 20ο λεπτό ο Λένο νίκησε σε μοναδικό τετ α τετ τον Μοντέστ, ενώ στο 26' ο Κάστρο έβγαλε όμορφα για τον Σαμ, που απέφυγε τον Σίλε και πλάσαρε ιδανικά τον Κάστελς για το 1-0.

Στο 61ο λεπτό ο Κάστελς είπε όχι σε προσπάθεια του Κάστρο, ενώ στο 70' η Λεβερκούζεν πέτυχε το 2-0 με ένα γκολ πραγματικό φάντασμα. Μετά από κόρνερ, ο Κίσλινγκ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ωστόσο από μια τρύπα στα η μπάλα κατέληξε δίχτυα, με τον Μπριχ να δείχνει τη σέντρα... Η Χοφενχάιμ έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 83' καθώς κέρδισε πέναλτι αλλά ο Φιρμίνο νικήθηκε από τον Λένο, ενώ σο 88' η Χοφενχάιμ μείωσε τελικά με κοντινή προσπάθεια του Σκίπλοκ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Κάστελς, Μπεκ (81' Χέρντλινγκ), Αμπραχάμ, Σίλε, Τόλιαν, Στρομπλ, Πολάνσκι (70' Σκίπλοκ), Φόλαντ, Φιρμίνο, Σαλίχοβιτς (63' Ελιονούσι), Μοντέστ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ (86' Ντονάτι), Μπένισχ, Βολσκάιντ (46' Σπάχιτς), Τοπράκ, Ράιναρτζ, Κάστρο, Ρόλφες, Σαμ (80' Κρούζε), Χέγκελερ, Κίσλινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα