Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:42 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μακρυωνίτης
Ο νεαρός πορτιέρο δεν είχε μεγάλα προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν ασκήθηκε μεγάλη πίεση από τον Ιωνικό. Είχε καλές τοποθετήσεις και μέτρησε μόλις ένα λάθος σε έξοδο του, που εκμεταλλεύτηκε ο Μωυσιάδης με κεφαλιά (έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Τσούπρος).

Β. Βλάχος
Εκ των διακριθέντων της ΑΕΚ. Ένα ημίχρονο δεξί μπακ, ένα ημίχρονο στόπερ. Ότι καλό έκανε στο πρώτο ημίχρονο προερχόταν κατά βάση από τα πόδια του, μια και ανεβοκατέβαινε την πλευρά συνέχεια. Αμυντικά σταθερός, επιθετικά θα μπορούσε

περισσότερα αν ήταν πιο θρασύς με την μπάλα και είχε καλύτερες επιλογές. Στην επανάληψη ως στόπερ, ήταν ψύχραιμος και προσέφερε σημαντικές βοήθειες στον Τσούπρο.

Τσούπρος
Το μεγάλο κέρδος της ΑΕΚ είναι ο δίμετρος στόπερ. Ο 21χρονος στόπερ στο πρώτο ημίχρονο ήταν απροσπέλαστος είτε στο ψηλό παιχνίδι, είτε χαμηλά. Έμπαινε με δύναμη στις φάσεις, ενώ επέλεγε να δίνει την μπάλα κοντά του και να μην κάνει υπερβολές. Στην επανάληψη συνέχισε στο ίδιο τέμπο, αν και είχε μεγαλύτερες βοήθειες από τον Βλάχο συγκριτικά με τον Ντούμπερετ. Στην φάση του πέναλτι ελέω της απειρίας του (και επειδή είναι βαρύς) έπεσε άτσαλα στον αντίπαλο του. Έχει δυνατότητες, σωματικά προσόντα και αν δουλευτεί μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση.

Ντούμπερετ
Δεν είχε καλά πατήματα από την αρχή. Νευρικός, δίχως καθαρό μυαλό και το θετικό ήταν ότι δεν είχε πολύ δουλειά. Ο Ντούμπερετ είναι αθλητικός, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο στον τομέα της δύναμης και τακτικής. Έπαιξε 45 λεπτά στο πλάι του Τσούπρου στα στόπερ.

Νικολόπουλος
Ο μικρός άφησε καλές εντυπώσεις. Έπαιξε για περίπου 75 λεπτά ως αριστερό μπακ με ασταμάτητες κούρσες στην πλευρά του και πολλές βοήθειες επιθετικά. Έχει πολλές δυνάμεις, εξαιρετική φυσική κατάσταση και καλή επαφή με την μπάλα. Ξεκινούσε καλές προσπάθειες, αλλά κάπου στο τέλος τα... χάλαγε ελέω της απειρίας του. Ικανοποίησε με την εμφάνιση του τον Βλάχο και έχει μεγάλες δυνατότητες.

Φέτσης
Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ως αμυντικό χαφ. Και η απόδοση του... χωρίστηκε στα δύο. Στο πρώτο ήταν μέτριος με πολλά λάθη σε μεταβιβάσεις και ανασταλτικά. Στην επανάληψη με την... άνοδο της ΑΕΚ, ανέβηκε και ο ίδιος. Έτρεξε πολύ μέχρι το τέλος και βοήθησε αρκετά, όταν αποφάσιζε να παίξει σοβαρά και απλά. Στο φινάλε αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ για λίγα λεπτά.

Κοτσαρίδης
Είχε νεύρο, διάθεση και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι ως αμυντικό χαφ. Ωστόσο, δεν του βγήκε το παιχνίδι. Για 45 λεπτά ήταν ο πιο δραστήριος χαφ, αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις. Ωστόσο, δεν παράτησε καμία φάση και προσπαθούσε να διορθώνει ακόμη και τα λάθη του.

Γκερέιρο
Έδειξε εικόνα που δεν τον τιμά... Αδιαφορία σε όλους τους τομείς και καμία βοήθεια οργανωτικά απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Ο ΒραζιλιανοΠολωνός μέσος ως δεκάρι δεν πέρασε καμία μπαλιά προς τους τρεις επιθετικούς, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μην κάνει από τα πόδια του τίποτα. Δικαίως έξαλλος μαζί του ο Βλάχος, μετά την κάκιστη εικόνα και με την Ξ

Keywords
Τυχαία Θέματα