Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:46 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 3

Έχει αποδείξει ότι είναι ένας τερματοφύλακας επιπέδου μεγάλης ομάδας, για τον οποίο απαιτείται να καθαρίζει τις μια δυό φάσεις που θα του κάτσουν σε ένα ματς. Σε αυτό το παιχνίδι όχι απλά δεν το έκανε, αλλά δέχθηκε ένα γκολ εκεί που... δεν υπήρχε φάση. Ήταν ο μοιραίος του αγώνα και το λάθος του αδικεί κυρίως το ίδιο και την ποιότητά του.

Χρήστος Αρκούδας 6

Αμυντικά δεν είχε σχεδόν κανένα πρόβλημα. Ήταν πάντα αποτελεσματικός και δεν άφησε τον Αστέρα να δημιουργήσει φάσεις από

την πλευρά του. Επιθετικά το πάλεψε, αλλά δεν είδαμε τις προωθήσεις τις οποίες μας είχε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια ότι «τις έχει».

Γιώργος Κουτρουμπής 8

Ήταν εκ των κορυφαίων του ματς. Για ακόμη μια φορά έδειξε ότι η ΑΕΚ κέρδισε... λαχείο με την απόκτησή του. Αμυντικά ήταν αλάνθαστος και άκρως αποτελεσματικός, ενώ το σημαντικό στην περίπτωσή του είναι ότι έχει την ποιότητα για να ξεκινά από τα πόδια τους την ανάπτυξη της ομάδας.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 7

Ήταν και αυτός σε καλό βράδυ και σε συνδυασμό με την εμφάνιση του Κουτρουμπή, η ΑΕΚ κατάφερε να καθαρίσει όλες τις φάσεις που έφτασαν στο κέντρο της άμυνας της. Μερικές φορές και πριν καν φτάσουν σε αυτό. Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα φιλικά.

Γιάννης Κοντοές 6

Αμυντικά κι αυτός δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Ωστόσο η επιθετική του συνεισφορά δεν ήταν η αναμενόμενη, επειδή στις προωθήσεις που έκανε δεν είχε την σωστή -τελική- επιλογή. Του αναγνωρίζεται βέβαια ότι έπαιζε με ανάποδο πόδι. Στα αρνητικά του και τα πολλά νεύρα που είχε.

Γιάγκο Φερνάντες 7

Μαζί με τον Κουτρουμπή ήταν οι κορυφαίοι της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε ως μοναδικός αμυντικός χαφ και ήταν σχεδόν άριστος. Αποτελεσματικότατος αμυντικά, ενώ και δημιουργικά βοήθησε πάρα πολύ κάνοντας το... απλό αλλά δύσκολο: Υποδεχόταν την πρώτη πάσα και μοίραζε σωστά τη μπάλα. Ωστόσο, είχε -αρνητική- συμμετοχή στη φάση του γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ.

Παναγιώτης Λαγός 6

Είχε δύο πρόσωπα και τα έδειχνε ανά... πεντάλεπτο. Είχε κάποιες πολύ καλές ενέργειες, με κορυφαίες αυτή που δημιούργησε και τελείωσε μόνος του στο 51' και την πολύ καλή σέντρα του στο 74', όμως και πολλές κακές στιγμές στις οποίες δεν είχε καθαρό μυαλό και υπέπεσε σε λάθη που αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει από τους έμπειρους παίκτες της.

Δημήτρης Γροντής 5

Είχε κάποια «ξεσπάσματα», όμως δεν ήταν τόσο «μέσα» στο παιχνίδι, όσο ήταν στα φιλικά της προετοιμασίας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με δεδομένη ποιότητα και μεγάλο ταλέντο και είναι σίγουρο ότι ο Βλάχος περιμένει περισσότερα απ' αυτόν.

Ταξιάρχης Φούντας 7

Ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ επιθετικά. Πέρα από τις αρκετές καλές του ενέργειες, ήταν δημιουργός και εκτελεστής των δύο καλύτερων ευκαιριών της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο (δύο πολύ καλά σουτ στο 35' και το 41'). Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τραυματισμό.

Νίκος Κουρέλλας 5

Keywords
Τυχαία Θέματα