Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:52 4/3/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 3
Πέρασε ένα πρώτο 45λεπτο άνετος, καθώς οι υπόλοιποι δέκα μπροστά του έκαναν καλή δουλειά και την ζωή του εύκολη. Στην επανάληψη πιέστηκε λίγο παραπάνω, αλλά ήταν σταθερός μέχρι να κάνει την... γκάφα. Στο 79' βγήκε για να απομακρύνει, αλλά δεν βρήκε ποτέ την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει από τον Λαζαρίδη στα δίχτυα του για το τελικό 1-0. Κρίσιμο λάθος που στοίχισε στην ΑΕΚ μια ήττα που δεν άξιζε.

Νίκος Γεωργέας: 5
Στο πρώτο ημίχρονο με τον Καπετάνο αντίπαλο κατά βάση δεν έχει

πρόβλημα. Ο Αρης δεν απειλεί και ο Γεωργέας έχει την ευκαιρία να ανεβαίνει προς την επίθεση και να βοηθά και τα χαφ στην κυκλοφορία. Στην επανάληψη ήρθε στην πλευρά του περισσότερο ο Καστίγιο και τον εκνεύρισε. Ο «Φούλης» έχασε την αυτοσυγκέντρωση του με αποτέλεσμα να μην κάνει αυτά που έπρεπε.

Νίκος Καράμπελας: 7
Εκανε ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο. Εκοψε όποιον περνούσε από την πλευρά του και ο Καστίγιο δεν κατάφερε καμία φορά να τον ξεπεράσει. Ανέβαινε συνεχώς την αριστερή πλευρά για να βοηθήσει τον Σιαλμά και όλες του οι σέντρες ήταν προς την περιοχή του Αρη. Στην επανάληψη έριξε ρυθμούς μαζί με όλη την ομάδα, αν και από την πλευρά του δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα.

Τραϊανός Δέλλας: 6
Οσες φορές χρειάστηκε να κόψει (είτε Καστίγιο, είτε Τριανταφυλλάκο) το έκανε, ενώ και με την μπάλα στα πόδια βοήθησε αρκετά. Καθοδήγησε σωστά τον Κοντοέ και έκαναν καλό δίδυμο εν τη απουσία του Μανωλά. Ο Καστίγιο για κανά δεκάλεπτο προσπαθούσε να τον εκνευρίσει για να κερδίσει το ξέσπασμα του... Δεν τα κατάφερε όμως και ο Κολοσσός κράτησε την ψυχραιμία του, παρότι ο παίκτης του Αρη ξεπέρασε τα όρια.

Γιάννης Κοντοές: 6
Με την ταχύτητα του υπερκάλυψε το ότι δεν ξέρει την θέση του στόπερ, στον βαθμό που πρέπει για το επίπεδο της ΑΕΚ. Είχε καλή συνεργασία με τον Δέλλα και όποτε έπρεπε έβγαινε πρώτος στην μπάλα και ανέκοπτε αντίπαλο. Βοήθησε πολύ αρκετές φορές απέναντι στον Καστίγιο, με το χαμηλό κέντρο βάρους του.

Παντελής Καφές: 7
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός και κινητήριος μοχλός στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Τα πάντα περνούσαν από τα πόδια του και μοίραζε άψογα το παιχνίδι, ενώ είχε καλές συνεργασίες με τους επιθετικογενείς. Αμυντικά με τον Παπαστεριανό δεν είχε προβλήματα (έδωσε και αλλού βοήθειες), αλλά στην επανάληψη μαζί με όλη την ΑΕΚ έβγαλε το πόδι από το γκάζι και ποτέ δεν βγήκε με την υπόλοιπη ομάδα μπροστά...

Φαμπιάν Βάργκας: 5
Στο πρώτο ημίχρονο έκανε οργανωτικά 2-3 ενέργειες, αλλά τίποτα παραπάνω για να βοηθήσει την ομάδα του. Αμυντικά δεν είχε τόσο πολύ δουλειά, όσο στην επανάληψη. Εκεί έπρεπε περισσότερο να πάρει την μπάλα και να την κρατήσει ώστε να δώσει ανάσες, αλλά ο Κολομβιανός δεν το έκανε. Κινήθηκε σε ρηχά νερά όσο αγωνίστηκε...

Γρηγόρης Μάκος: 5
Εκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο. Στην αρχή έπαιξε πολύ κοντά στον Κοντοέ για να τον βοηθά αμυντικά και... έσβησε τον Ούμπιντες. Έκοψε αρκετές φάσεις, αλλά δεν έβγαινε μπροστά. Οποτε το έκα

Keywords
Τυχαία Θέματα