Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:26 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 5
Μπορεί να ήταν σταθερός (μέχρι το γκολ που δέχθηκε) στο φάουλ στο 32' και στο σουτ του Φραγκουλάκη στο 56', αλλά στην φάση του τέρματος του Κατσικοκέρη δεν έχει καλή αντίδραση. Άργησε να επιστρέψει στην εστία του και έβαλε λάθος το χέρι του, με αποτέλεσμα να βρει την μπάλα αλλά να μην μπορεί να την αποκρούσει.

Ανέστης Αργυρίου: 6
Απέναντι στον Φραγκουλάκη, ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ τα πήγε καλά. Δεν κινδύνευσε πολλές φορές,

ενώ επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει πολύ με τις κούρσες. Για αυτό και ανέβαινε συνεχώς. Η φάση του τέρματος της Ενωσης ξεκινά από δική του σέντρα που έχει ανέβει πάνω από την σέντρα.

Παναγιώτης Λαγός: 4
Επαιξε μετά από πάρα πολύ καιρό βασικός μια και ο Καράμπελας είναι πια... παρελθόν. Ο Λαγός προσπάθησε να σταθεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Και απέναντι στον Κουτσιανικούλη είχε πολλά προβλήματα. Στο 74' στην τεράστια ευκαιρία της ΑΕΚ για το 0-2 ούτε σούταρε, ούτε πάσαρε σωστά στον Σιαλμά για να σκοράρει αυτός. Έδωσε την μπάλα στην... μέση και πήγε άουτ. Μάλιστα, στην εξέλιξη της φάσης δεν γύρισε ποτέ με αποτέλεσμα να μείνει κενό το άκρο και να γίνει από εκεί το 1-1. Πρέπει να... στρώσει αγωνιστικά, καθώς είναι πια ο μοναδικός αριστερός μπακ της ΑΕΚ (μετά ο Εγγλέζου).

Τραϊανός Δέλλας: 6
Είχε αντίπαλο τον Μπούντιμιρ και τα πήγε καλά. Ο «Τράι» είχε καιρό να αγωνιστεί και λόγω των συνθηκών επιστρατεύθηκε. Στάθηκε καλά, αν και ούτε αυτός απέφυγε τα λάθη στην άμυνα και δεν βοήθησε στην οργάνωση από πίσω. Στην φάση του 0-1 κερδίζει την κεφαλιά.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: 6
Επαιξε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και μάλιστα βασικός στο πλάι του Δέλλα. Ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ όμως έπαιξε μέχρι το 43' μια και υπέστη κάκωση. Μέχρι να βγει ήταν αρκετά καλός, έβγαινε πρώτος στην μπάλα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στο κέντρο της άμυνας.

Φαμπιάν Βάργκας: 5
Η ΑΕΚ είχε ανάγκη τον καλό Βάργκας, αλλά ο Κολομβιανός δεν τον βοήθησε όσο θα περίμενε κανείς. Είχε κάποια καλά μαρκαρίσματα και τοποθετήσεις, αλλά μέχρι εκεί. Είχε πρόβλημα με τον Μπέτο και οργανωτικά δεν είχε καμία συμμετοχή. Έμεινε από δυνάμεις πολύ νωρίς και δεν είχε τρεξίματα με αποτέλεσμα να μην βοηθά πουθενά προς το τέλος.

Αντώνης Ρίκκα: 4
Είναι ανέτοιμος και φαίνεται αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει ούτε την σωματική δύναμη να συμμετάσχει πλέον έστω στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Ρίκκα έχει πρόβλημα με τα εύκολα λάθη και η ΑΕΚ χθες μαζί με τον μέτριο Βάργκας ουσιαστικά δεν είχε βοήθειες από τον άξονα.

Χοσέ Κάρλος: 4
Ο Ισπανός μέσος δεν βοήθησε καθόλου την ΑΕΚ στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε. Ο Κυριακίδης τον κυνηγούσε σχεδόν παντού, του περιόρισε τους χώρους και έτσι ο Κάρλος δεν έκανε το παιχνίδι του και η ΑΕΚ δεν είχε οργάνωση στο παιχνίδι της. Πάντως, έδειξε αρκετές φορές επιπόλαιος με την μπάλα στα πόδια...

Βίκτωρ Κλωναρίδης: 6
Εκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ήταν κινητικός και δραστήριος, αλλά δεν είχε την ουσία και την τελική φάση. Απέναντι στον Σασιασβίλι

Keywords
Τυχαία Θέματα