Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:46 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 6
Σε δύο φάσεις έπρεπε να επέμβει ο Dimi. Το έκανε στην μία και έδιωξε την μπάλα κόρνερ και στην δεύτερη απλά παρακολούθησε την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι του. Πολλές φορές προσπάθησε να βγάλει την ΑΕΚ μπροστά με γρήγορο βολέ, αλλά δεν κατάφερε πολλά. Δεν πιέστηκε πολύ (αναμενόμενα) και στάθηκε σχετικά καλά.

Ανέστης Αργυρίου: 5
Σε ένα τέτοιος ματς περιμένεις από το μπακ σου να ανέβει την πλευρά και να σε βοηθήσει με καλές σέντρες. Ο Αργυρίου το έκανε εν μέρει, αλλά καμία από

τις σέντρες του δεν έβγαλε σε θέση βολής τους επιθετικούς. Και αυτό μετρά. Αμυντικά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Λίγες φορές βέβαια, αφού δεν είχε μεγάλη πίεση.

Γιάννης Κοντοές: 6
Κεντρικός αμυντικός απέναντι στην Δόξα, δεν έχεις και πολύ δουλειά. Οσες φορές χρειάστηκε να κάνει αυτό που έπρεπε το έκανε. Εκοψε και έδωσε γρήγορα την μπάλα στα χαφ. Βαθιές μπαλιές δεν επιχείρησε, παρά μόνο μια προς το φινάλε για το κεφάλι του Μπέλεκ εντός περιοχής.

Χουάν Κάλα: 6
Δεν είχε πολύ πίεση, αλλά είχε περισσότερο την ευθύνη να βγάζει και μπαλιές από πίσω και να ξεκινά το παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο Ισπανός στόπερ βοήθησε όσο μπορούσε, ενώ στο πρώτο ημίχρονο στο τέλος σκόραρε ένα κανονικό γκολ που ακυρώθηκε. Στην επανάληψη έκανε αρκετές βαθιές μπαλιές προς τον Μπέλεκ, αφού το κέντρο δεν μπορούσε να πάρει την μπάλα. Ελέγχεται μόνο για την φάση που έχασε την κεφαλιά από τον Τριποτσέρη στο δοκάρι.

Νίκος Γεωργέας: 6
Έπαιξε αριστερό μπακ λόγω των απουσιών και από την μεριά του δεν είχε πολύ δουλειά. Έτσι ανέβηκε, βοήθησε και την πλευρά του και τα χαφ. Στήριξε και τον Κλωναρίδη και τον Σιαλμά και τον Λεονάρντο, αλλά δεν κατάφερε να είναι πιο ουσιαστικός επιθετικά. Εκεί που ήθελε... βοήθεια χθες η ΑΕΚ.

Αντώνης Ρίκκα: 5
Ετρεξε πολύ, πάλεψε πολύ και έκανε και πολλά λάθη. Αλλά τουλάχιστον προσπάθησε, παρότι δεν είχε βοήθειες από τον Μάκο. Πήρε πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια, χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό, αλλά προσπάθησε να βγάλει την ΑΕΚ μπροστά. Ανασταλτικά έχασε κάποιες φάσεις, αλλά είναι λογικό αφού δεν είναι παίκτης τόσο υψηλού επιπέδου... Έπαιξε και μόνος του ως «κόφτης» στα τελευταία λεπτά.

Γρηγόρης Μάκος: 4
Η μεγάλη απογοήτευση σε επίπεδο εμφάνισης. Η ΑΕΚ τον είχε ανάγκη να πάρει ευθύνες πάνω του, να απλώσει το παιχνίδι και να στηρίξει τον Κάρλος, αλλά δεν το έκανε. Μάλιστα, ούτε αμυντικά ήταν καλός και πολλές φορές βρέθηκε να... περπατάει στο κέντρο. Ήταν αρνητικός (όπως και στο Περιστέρι) και έγινε αλλαγή για να μπει ο Γκερέιρο στην επανάληψη. Συνεχίζει τις «αναιμικές» εμφανίσεις και προκαλεί προβληματισμό για την αγωνιστική του εξέλιξη την στιγμή που θα έπρεπε να ανεβαίνει και να ξεχωρίζει.


Χοσέ Κάρλος: 5
Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά είχε συνεχώς δύο αντιπάλους πάνω του ο Ισπανός μέσος της Ένωσης. Ταλαιπωρήθηκε πολύ και προσπάθησε να βγάλει κάθετες μπαλιές. Το έκανε με τον Μπέλεκ στο πρώτο ημίχρονο στο 14', αλλά άλλη φάση δεν μπόρεσε να «φτιάξει»

Keywords
Τυχαία Θέματα