Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:00 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 5
Ήταν εκεί σε 3-4 καλές φάσεις για τον Παναθηναϊκό, αλλά δέχθηκε τρία τέρματα και μάλιστα στο πρώτο απλά γονατίζει και στο δεύτερο μένει όρθιος. Δείγμα ότι ήταν εκτός θέσης... Στο τρίτο γκολ αρχικά απέκρουσε, αλλά ο Κατσουράνης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. Είχε μπροστά του μια κακή άμυνα και μια ακόμη χειρότερη ανασταλτική λειτουργία που τον έφεραν αντιμέτωπο με πολλές απειλές.

Γιάννης Κοντοές: 5
Ο μοναδικός

αμυντικός που προσπαθούσε να βγάλει την ΑΕΚ μπροστά με συνεχείς κούρσες, ενώ έδινε βοήθειες στους μέσους και στους επιθετικούς με τα συνεχή και ασταμάτητα «ανεβάσματα» του. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα από την δεξιά πλευρά, αλλά πολλές φορές άφησε τον Μανωλά μόνο του με τον Κουίνσι με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά στην άμυνα.

Κώστας Μανωλάς: 6
Έκανε πολύ δουλειά στο παιχνίδι και έκοψε πολλές φορές τους αντιπάλους του. Ταλαιπωρήθηκε πολύ και μάλιστα ήταν ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής, καλύπτοντας και τον μέτριο Κάλα. Πάντως, απέναντι στο πρώτο γκολ προσπάθησε με τάκλιν να κόψει την κάθετη στον Λέτο, ενώ στο δεύτερο ήταν μπροστά του στο σουτ. Με την ταχύτητα του βοήθησε, ενώ προσπάθησε να βγάλει την ΑΕΚ μπροστά με μακρινές μπαλιές.

Χουάν Κάλα: 4
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην ΑΕΚ. Είναι μέσα στις φάσεις και των δύο πρώτων γκολ και σε γενικές γραμμές ανασταλτικά ήταν πολύ κακός στις τοποθετήσεις του απέναντι στους επιθετικούς του ΠΑΟ. Οργανωτικά προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκαν πολλά και είχε και ένα δοκάρι με κεφαλιά από κόρνερ.

Νίκος Καράμπελας: 3
Σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα ο Ζεκά να αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟ. Στο δεύτερο γκολ κάνει πολύ κακή εκτίμηση της φάσης από το κέντρο και έτσι δημιουργείτε το 2-0. Αμυντικά μέτριος, επιθετικά ανύπαρκτος... Πιθανόν να έπρεπε να γίνει αλλαγή από το ημίχρονο, αφού ο Λαγός μπήκε και βοήθησε περισσότερο.

Γρηγόρης Μάκος: 3
Σε άσχημο βράδυ ο μέσος της ΑΕΚ. Εχασε πολλές φάσεις από τον χώρο ευθύνης του και έκανε πάρα πολλά λάθη. Στον άξονα δεν είχε από κοντά τον Κλέιτον με αποτέλεσμα ο αντίπαλος του να κάνει εύκολα παιχνίδι και να μοιράζει μπάλα. Ο Μάκος δεν έδωσε καθόλου βοήθειες στην ομάδα του και έγινε αλλαγή για να μπει ο Χοσέ Κάρλος και να αλλάξει η ΑΕΚ ρυθμό και τρόπο παιχνιδιού.

Φαμπιάν Βάργκας: 6
Πάλεψε όσο κανείς και βοήθησε όσο κανείς. Στο δεύτερο μέρος κάνει πολύ καλή δουλειά και μάλιστα πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Έστρωσε το δεύτερο γκολ στον Λεονάρντο, αλλά γενικά ο Κολομβιανός έπαιξε πάρα πολύ καλά έχοντας δίπλα του δύο μέτριους χαφ.

Παντελής Καφές: 4
Ο αρχηγός της ΑΕΚ έπαιξε μπροστά από τους Μάκο - Βάργκας σε ρόλο ενδιάμεσου με την επίθεση. Ο Καφές δεν έχει πια τα πατήματα και τις εμπνεύσεις του παρελθόντος και δείχνει σε παρατεταμένη μέτρια κατάσταση. Φάνηκε μόνο στην επανάληψη όταν πάταγε περιοχή με το ματς να μοιάζει περισσότερο με... ροντέο.

Λεονάρντο: 6
Ο Βραζιλιάνος στο πρώτο ημίχρον

Keywords
Τυχαία Θέματα