Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:46 14/12/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής 6
Σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με την Καβάλα να κάνει συνολικά δύο προσπάθειες προς την εστία. Ωστόσο, στην μια φορά που χρειάστηκε να επέμβει, στο τετ α τετ του Χλωρού, στο 55' , το έκανε με άριστο τρόπο και κράτησε το μηδέν.

Βαλεντίνος Βλάχος 6
Ήταν στους... θετικούς για την ΑΕΚ. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ προσπάθησε με τις προωθήσεις του να βοηθήσει επιθετικά. Σε μια από

αυτές μάλιστα, θα έπρεπε να έχει κερδίσει το πέναλτι, στο χέρι του Ντιέ.

Γιάγκο Φερνάντες 7
Παρουσιάστηκε απόλυτα σοβαρός και αυτό αρκούσε. Καθάρισε πολλές φάσεις στην άμυνα της ΑΕΚ, ήταν καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ τα πήγε αρκετά καλά και στον ρόλο του παίκτη που ξεκινούσε την ανάπτυξη της ομάδας από πίσω.

Κώστας Τσούπρος 7
Ήταν ίσως η... αποκάλυψη του αγώνα. Στο αμυντικό κομμάτι ήταν άριστος, καθαρίζοντας πολλές φάσεις και κάνοντας σημαντικά κοψίματα, με κρισιμότερο αυτό στο 20' . Επίσης, ήταν επικίνδυνος στα στημένα και είχε μια καλή κεφαλιά στο 14' .

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 5
Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, σε μια θέση που δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του. Αναμενόμενα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε. Είχε και τη σέντρα από την οποία προήλθε το δοκάρι της ΑΕΚ.

Αντώνης Ρίκκα 4
Θα έπρεπε να έχει προβληματιστεί εδώ και καιρό για το γεγονός ότι ακόμη και στη φετινή ΑΕΚ δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Χθες, ήταν η ευκαιρία του να αποδείξει ότι αξίζει περισσότερα, όμως με τη συνολική παρουσία του δεν τα κατάφερε.

Σωκράτης Τσουκαλάς 5
Έτρεξε πολύ και προσπάθησε να καλύπτει πολλούς χώρους. Στο ανασταλτικό κομμάτι τα πήγε σχετικά καλά (αν και είχε πρόβλημα σε κάποιες φάσεις). Στο κουβάλημα της μπάλας δεν τα πήγε άσχημα, αλλά χρειαζόταν πιο καθαρό μυαλό.

Δημήτρης Γροντής 4
Είναι ένα παιδί που δεδομένα έχει το ταλέντο να προσφέρει πολλά πράγματα, όμως δεν δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει ευκαιρίες. Δεν είχε καθαρό μυαλό και έκανε πολλά λάθη στην τελική πάσα, σπαταλώντας ευκαιρίες επίθεσης για την ομάδα.

Ανδρέας Σταματής 5
Ξεκίνησε το παιχνίδι ως δεξιός εξτρέμ και αργότερα αγωνίστηκε και ως σέντερ φορ. Ο πρώτος ρόλος είναι δεδομένο ότι δεν του ταιριάζει. Στον δεύτερο (που είναι και ο φυσικός του) φάνηκε περισσότερο, έδωσε κάποιες μάχες, αλλά... ως εκεί.

Χρήστος Παπαδημητρίου 5
Ήταν ο πρωταγωνιστής στην καλύτερη στιγμή της ΑΕΚ στο παιχνίδι, όταν στο 30' η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, από εκεί και πέρα έκανε ένα κακό ματς. Άργησε να μπει στο παιχνίδι, ενώ πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες.

Γιώργος Κατίδης 5
Προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα στο κράτημα της μπάλας, επιχείρησε κάποια γεμίσματα προς την περιοχή, αλλά μέχρι εκεί. Δεν κατάφερε να κάνει κάτι πιο ουσιαστικό, ενώ δεν τροφοδοτήθηκε ώστε να γίνει απειλητικός σε θέση φορ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Νίκος Κατσικοκέρης 3
Έχει το πάθος, αλλά δείχνει πλήρως μπλοκαρισμένος. Έκανε πάρα πολλά λάθη και για το μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε.

Μιχάλης Παυλής 5
Αγωνίστηκε ως δεξιός εξτρέμ, έτρεξε, πίεσε, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Νίκος Κουρέλλας -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Έβαλντ Λίνεν 6
Πήρε το ρίσκο να αφήσει εκτός των επιλογών του ολόκληρη την ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανθρακικό, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι αυτή η ΑΕΚ, δεν μπορεί να κάνει... υπέρβαση σε δύο θεσμούς. Παράταξε στο γήπεδο ένα σχήμα με παίκτες που την πλειοψηφία τους δεν είχαν καν χρόνο συμμετοχής και κατάφερε να τους πείσει ότι δεν πρέπει να αφήσουν την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Έτσι, εκ του αποτελέσματος, πέτυχε τον στόχο του. Φρέσκαρε τους βασικούς του εν όψει Ατρόμητου και είδε τους «αναπληρωματικούς» να παίρνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που δίνει στην ΑΕΚ τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα