Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:10 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 7
Το παιχνίδι ξεκίνησε... δύσκολα γι' αυτόν, αφού πρώτα ο Νάστος μόλις στο 2' και στη συνέχεια ο Εμπστάιν στο 16' τον απείλησαν με πάρα πολύ καλές προϋποθέσεις. Όμως και στις δύο περιπτώσεις η αντίδρασή του ήταν άριστη. Από εκεί και πέρα, ήταν σταθερός, ενώ στη φάση του γκολ δεν μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη.

Βαλεντίνος Βλάχος 6
Σε γενικές γραμμές αμυντικά έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με σωστές τοποθετήσεις, βοήθειες στο κέντρο της άμυνας όποτε χρειάστηκε και αποτελεσματικές επεμβάσεις.

Επιθετικά δεν το έψαξε ιδιαίτερα.

Γιώργος Κουτρουμπής 8
Ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν άψογος και αλάνθαστος. Ήταν... παντού στην άμυνα, έκανε πολλές κρίσιμες επεμβάσεις, ενώ τελείωσε πολλές φάσεις πριν καν γίνουν απειλή για την εστία της Ένωσης. Επίσης, στον αέρα ήταν ανίκητος.

Γιάγκο Φερνάντες 6
Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά θετική απόδοση, με σωστές τοποθετήσεις και αρκετά κοψίματα. Επίσης, ήταν καλός και στον αέρα. Στο δεύτερο έπεσε πολύ, προφανώς επειδή ο τραυματισμός του τον ταλαιπωρούσε αρκετή ώρα πριν την αντικατάστασή του.

Γιάννης Κοντοές 6
Επέστρεψε στο αριστερό άκρο της άμυνας και έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την πλευρά του, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι με πολλές προωθήσεις. Κάποιες επιστροφές του όμως ήταν καθυστερημένες.

Μιγκέλ Άνχελ Κόρδέρο 7
Ήταν -όπως σχεδόν πάντα- ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Ήταν παντού, έκλεψε πολλές μπάλες, έκοβε και βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας από πίσω στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ο τραυματισμός του ήταν πολύ κακό νέο.

Ρότζερ Γκερέιρο 7
Αναγκάστηκε να αγωνιστεί πιο πίσω από τη φυσική του θέση και επιφορτίστηκε και με την υποχρέωση να δουλέψει πολύ ανασταλτικά. Το έκανε με επιμέλεια και μάλιστα αρκετά καλά, έχοντας αρκετά κλεψίματα. Επίσης, η ανάπτυξη της ομάδας περνούσε κυρίως από τα πόδια του.

Γιώργος Κατίδης 5
Η μπάλα πέρασε πολύ από τα πόδια του, συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι της ομάδας, όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν είχε καθαρό μυαλό και είτε έκανε λάθος, είτε καθυστέρησε την ανάπτυξη της ομάδας. Στα θετικά οι σχετικά καλές εκτελέσεις του στα στημένα.

Ταξιάρχης Φούντας 6
Η εμφάνισή του... σώθηκε από το γεγονός ότι από μια δική του έμπνευση και τη σέντρα του έβγαλε στο 66', προήλθε το γκολ του Σταματή. Από εκεί και πέρα, έκανε ένα κακό παιχνίδι, με μικρή συμμετοχή και αρκετές λάθος αποφάσεις και επιλογές.

Εμίλιο Φουρτάδο 3
Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν... εκτός τόπου και χρόνου. Δεν μπήκε στο ματς, δεν προσέφερε απολύτως τίποτα επιθετικά (ακόμη και κάποιες κεφαλιές που πήρε δεν βρήκαν συμπαίκτη τους), ενώ και αμυντικά οι βοήθειες που έδωσε ήταν ελάχιστες.

Μιχάλης Παυλής 5
Ήταν και πάλι πολύ μαχητικός, κυνήγησε όλες τις φάσεις (ακόμη και αυτές που έμοιαζαν χαμένες), όμως και αυτός έκανε αρκετά λάθη στο κράτημα της μπάλας και την τελική επιλογή. Η μόνη στιγμή που απείλησε, ήταν η κεφαλιά του στο 28'.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Κώστας Κωτσαρίδης 4
Μπήκε στο ματς... αιφνιδιαστικά λόγω του τραυματισμού του Κοερδέρο και πιάστηκε... ψυχολογικά ανέτοιμος. Του πήρε χρόνο να βρει ρυθμό και έκανε αρκετά λάθη.

Κώστας Τσούπρος 6
Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε αρκετά καλή απόδοση. Οι τοποθετήσεις του ήταν σωστές και κατάφερε να κερδίσει τις περισσότερες από τις μονομαχίες.

Ανδρέας Σταματής 7
Τα λόγια είναι περιττά... Για ακόμη μια φορά μπήκε στο ματς ως αλλαγή και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα...

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Έβαλντ Λίνεν 6
Οι αρχικές του επιλογές ήταν οι αναμενόμενες... Από εκεί και πέρα, με δύο αναγκαστικές αλλαγές είναι αδύνατο να τον... κρίνεις για τη διαχείριση του παιχνιδιού, πόσο μάλλον όταν και ο Κοτσαρίδης (που δεν του βγήκε) ήταν επί της ουσίας η μόνη επιλογή που είχε στον πάγκο. Συν τοις άλλοις, αν το δει κανείς ψυχρά, ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και η ισοπαλία δεν μπορεί να θεωρηθεί... τραγικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα