Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:12 7/10/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής 6

Στη φάση του γκολ δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει ευθύνη, ενώ στο σουτ του Μπάρκογλου η μπάλα πάει πάνω του και κάνει το αναμενόμενο, δηλαδή να καθαρίσει τη φάση. Συνεπώς, εφόσον δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση, η απόδοσή του κρίνεται από τη σταθερότητά που έδειξε.

Χρήστος Αρκούδας 3

Ήταν για ακόμη μια φορά κακός. Η συνεισφορά του στο επιθετικό κομμάτι ήταν ανύπαρκτη, ενώ και αμυντικά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στις λίγες περιπτώσεις που δέχθηκε πίεση. Η αντικατάστασή του ήταν σωστή.

Γιώργος Κουτρουμπής 6

Έκανε ακόμη μια θετική εμφάνιση. Είχε σωστές τοποθετήσεις, έκανε πολλά κοψίματα, είχε καθαρό μυαλό σε φάσεις που τις τελείωσε πριν... δημιουργηθούν, ενώ είχε και σωστές επιλογές ξεκινώντας το παιχνίδι της ομάδας από την άμυνα.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 3

Το γκολ της Κέρκυρας είναι οφσάιντ, όμως σε κάθε περίπτωση πηδάει μαζί με τον προσωπικό του αντίπαλο για την κεφαλιά και τη χάνει. Όμως, πέρα από αυτό, για ακόμη μια φορά δεν επέδειξε καθαρό μυαλό και σε πολλές περιπτώσεις φάνηκε να μην έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του για να φτιάξει παιχνίδι από πίσω.

Γιάννης Κοντοές 6

Ήταν για ακόμη μια φορά στους... διασωθέντες. Ανταποκρίθηκε στα αμυντικά του καθήκοντα και βοήθησε πάρα πολύ και στο επιθετικό κομμάτι με τις συνεχείς προωθήσεις του. Μάλιστα, σε μια τέτοια έκανε την σέντρα από την οποία προήλθε η κεφαλιά του Κατίδη στο δοκάρι.

Γιώργος Κατίδης 6

Είναι ο μόνος παίκτης της ΑΕΚ με μια... συνέπεια. Παρά τα... νεκρά διαστήματα του, σε όλα τα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται σταθερά μέσα στις περισσότερες φάσεις της ομάδας. Στο 7' είχε ένα καλό σουτ, στο 9' ένα καλό γέμισμα στην περιοχή, στο 17' είχε δοκάρι με κεφαλιά, στο 34΄είχε μια καλή σέντρα, στο 73' μια σχετικά καλή εκτέλεση φάουλ.

Αντώνης Ρίκκα 4

Δεν ήταν σε καλή μέρα. Ίσως να μην τον βοήθησε και η προβληματική συνεργασία που είχε με τον Γιάγκο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο σε γενικές γραμμές έκανε ένα κακό ματς, καθώς δεν βοήθησε την ΑΕΚ στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ειδικά στο διάστημα μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα μέχρι την ανάπαυλα, τον είχε πολύ μεγαλύτερη ανάγκη.

Γιάγκο Φερνάντες 5

Ως αμυντικός χαφ ήταν για ακόμη μια φορά κακός (χειρότερος από τον Ρίκκα), ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο που επέστρεψε στη φυσική του θέση, στο κέντρο της άμυνας, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Έτσι, κατάφερε να... ρεφάρει το πρώτο 45λεπτο και να πιάσει τη βάση.

Παναγιώτης Λαγός 6

Είχε την πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΚ στο παιχνίδι, με το σουτ που έκανε στο 14' και σε γενικές γραμμές έκανε μια θετική εμφάνιση, βοηθώντας όσο μπορούσε τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Επίσης, είχε κάποια καλά γεμίσματα στην περιοχή, καθώς και ορισμένες καλές εκτελέσεις σε στημένα.

Χρήστος Παπαδημητρίου 3

Ξεκίνησε το παιχνίδι ως σέντερ φορ και το τελείωσε ως αριστερός μπακ. Ωστόσο, σε καμία από τις δύο θέσεις δεν έδειξε κάτι ώστε να δικαιώσει τον Παπαδόπουλο για το

Keywords
Τυχαία Θέματα