Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:47 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 5
Δέχθηκε τρία γκολ στα οποία δεν μπορεί να του καταλογιστεί άμεση ευθύνη, καθώς τα τελειώματα είναι όλα εξ επαφής, έπειτα από συνδυασμούς που έκαναν... ανενόχλητοι οι αντίπαλοι μέσα στην περιοχή, ενώ ο τρόπος που ήρθε η μπάλα στην περιοχή, σε όλα, δεν του άφηνε ιδιαίτερα περιθώρια να επιχειρήσει να βγει.

Σωκράτης Τσουκαλάς 6
Έπαιξε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, έπειτα από την επιστροφή του απ' την... εξέδρα και σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αποτελεσματικός ανασταλτικά

και έψαξε και κάποιες προωθήσεις. Στο δεύτερο από ένα σημείο και μετά έβγαλε κούραση και έκανε κάποια λάθη, όμως το πρόσημο ήταν συνολικά θετικό.

Γιώργος Κουτρουμπής 4
Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε μεγάλη πίεση, αλλά δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή βραδιά. Σε αρκετές περιπτώσεις είχε λάθος τοποθετήσεις, ενώ στη φάση του τρίτου γκολ έκανε σημαντικό λάθος, καθώς δεν ακολούθησε τον Αμπντούν, αλλά πήγε να βγει ως δεύτερος στον Τζιμπούρ.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 4
Και αυτός σε άσχημο βράδυ. Στο πρώτο γκολ ο Παπαδόπουλος είναι για αρκετή ώρα στην πλάτη του και δεν τον έχει καλύψει... ποτέ. Στο τρίτο γκολ αργεί χαρακτηριστικά να ακολουθήσει τον Αμπντούν και τελικά δεν τον φτάνει. Είχε και θετικές επεμβάσεις, όμως τα λάθη του κόστισαν.

Τάσος Τσουμάγκας 6
Έβγαλε πολύ τσαμπουκά στο παιχνίδι του. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα, αλλά κυρίως λόγω των στηριγμάτων που δεν πήρε από τον Κατίδη. Στο δεύτερο που είχε περισσότερες βοήθειες, στάθηκε καλύτερα και γενικά η παρουσία του κρίνεται ως θετική.

Φώντας Φέτσης 5
Μέχρι τη φάση του 2-0, έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ήταν αποτελεσματικός ανασταλτικά, έκανε κλεψίματα, κράτησε τη μπάλα και είχε σε γενικές γραμμές σωστές μεταβιβάσεις. Ωστόσο, στο 56' ο Παπαδόπουλος βγήκε στην πλάτη του και σκόραρε.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 4
Ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ καλά και έως το 50' ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ. Όμως, σε εκείνο το λεπτό έγινε ο μοιραίος, καθώς του δόθηκε η ευκαιρία στο τετ α τετ να αλλάξει τη ροή του αγώνα και δεν είναι τόσο ότι δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά ότι το πλασέ του ήταν απογοητευτικό. Μετά από αυτή την απώλεια, έπεσε κάθετα η απόδοσή του.

Ρότζερ Γκερέιρο 7
Ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Η κυκλοφορία της μπάλας της ομάδας περνούσε από τα πόδια του, έκανε καλούς συνδυασμούς, κρατούσε μπάλες, ενώ γύριζε συνεχώς να καλύπτει και αμυντικά (κάνοντας και σημαντικά κοψίματα). Στο 50', με μια φανταστική ενέργεια και κάθετη, έδωσε μισό γκολ στον Κορδέρο, αλλά...

Αντώνης Ρίκκα 6
Έκανε πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, προσέφερε συνεχώς βοήθειες στον Τσουκαλά, προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμενος στην άκρη ήταν... έξω από τα νερά του. Στο 35' έκανε μια καταπληκτική μπαλιά στον Φούντα.

Γιώργος Κατίδης 5
Είχε πάθος, είχε διάθεση, έτρεξε πολύ τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς, ωστόσο έκανε κάποια λάθη στις επιλογές και στις μεταβιβάσεις, ενώ δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Επίσης, στο πρώτο μέρος δεν είχε καλές επιστροφές, κάτι που διόρθωσε στην επανάληψη.

Ταξιάρχης Φούντας 6
Ήταν ο ποδοσφαιριστής που προβλημάτισε περισσότερο την άμυνα του Ολυμπιακού. Είχε δύο καλά σουτ στο 10' και στο 35' και ακόμη ένα στο 46', ωστόσο στην τελευταία περίπτωση βιάστηκε, καθώς θα μπορούσε να προχωρήσει και να δημιουργήσει μεγαλύτερο κίνδυνο.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Θωμάς Τσίτας -
Μπήκε σε ένα σημείο που το ματς είχε κριθεί, δεν κατάφερε να δείξει κάτι.

Δημήτρης Ανάκογλου -
Το ντεμπούτο του έγινε σε δύσκολες συνθήκες, παίζοντας αλλαγή σε ένα ήδη χαμένο ματς, όμως είχε μεγάλη διάθεση και με δύο τρεις πολύ καλές ενέργειες έδειξε ότι αξίζει ευκαιρίες.

Δημήτρης Αναστασόπουλος -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Έβαλντ Λίνεν 5
Παρουσίασε μια ομάδα που σε γενικές γραμμές στάθηκε καλά στο... σετ παιχνίδι και θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το ματς, αν είχε καταφέρει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του Κορδέρο. Ωστόσο, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι η ΑΕΚ προδόθηκε και πάλι από τις στημένες φάσεις, ένα πρόβλημα που είχε διαπιστώσει ο Γερμανός από την πρώτη μέρα που ήρθε και δεν έχει καταφέρει ακόμη να διορθώσει, κάτι που η ομάδα το πληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα