Η κυβέρνηση του Ντέμη, οι επαφές του και τα… σύννεφα

09:22 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Η λύση που μπορεί να δώσει μόνο ο Ντέμης Νικολαΐδης για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, είναι το θέμα που κυριαρχεί στην εφημερίδα, εκεί όπου η διοίκηση έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες της. Για αυτό όπως αναφέρει η εφημερίδα, λήφθηκε η απόφαση για αναβολή της σημερινής Γ.Σ. αφού δεν υπήρχε λόγος να διεξαχθεί μία τέτοια χωρίς να υπάρχουν άλλες λύσεις στο τραπέζι. Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε όλα όσα ειπώθηκαν κατά το χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπως και για το θέμα των

εισιτηρίων των πλέι οφ, ενώ γίνεται ειδική αναφορά και στην παρουσία του Χάρη Οικονομόπουλου, που όμως δεν έβγαλε κάποια είδηση στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

GOAL

Η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Παντελή Νικολάου, με αφορμή την ονομαστική εορτή του Γιώργου Σκρέκη, είναι στο προσκήνιο για την εφημερίδα, εκεί όπου ο «Τίγρης» παρουσιάστηκε προβληματισμένος για το μέλλον της ΑΕΚ και φέρεται να επανέλαβε ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνο του το βάρος της ομάδας και των χρεών της. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στις προσπάθειες της διοίκησης να βρουν τον Νοτιά, προκειμένου να βοηθήσει στο ελάχιστο την Ένωση να αναπνεύσει, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής φαντάζει αδύνατο.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για «κυβέρνηση» Νικολαΐδη μετά τις εθνικές εκλογές κάνει λόγο η εφημερίδα, καθώς από χθες και την απόφαση να αναβληθεί η σημερινή Γ.Σ. άνοιξε ο δρόμος της επιστροφής του. Η εφημερίδα στέκεται και στο ταξίδι που θα κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης στις ΗΠΑ, όπου και πιθανότατα θα συναντήσει τον Νίκο Νοτιά, με αφορμή την παρουσία του πρώτου στον χορό του κλαμπ της Νέας Υόρκης, ενώ τονίζει πως σήμερα θα έχει συνάντηση με τους επιχειρηματίες που τον θα τον στηρίξουν. Από κει και πέρα, αναφορά γίνεται και σε όλα όσα ειπώθηκαν κατά το χθεσινό Δ.Σ. με την απόφαση να υπάρξει συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Νίκο Κωστένογλου, τις διαδικασίες που απαιτούνται για να εκδώσει η ΑΕΚ εισιτήρια για τα πλέι οφ, αλλά και η απόφαση των Supporters να στηρίξουν τις ακαδημίες της ΑΕΚ και να ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με αυτές. Τέλος, γίνεται αναφορά και στα αγωνιστικά θέματα, στην παράδοση του Ψωμιάδη στις ελληνικές Αρχές, ενώ φιλοξενείται και συνέντευξη του Παντελή Νικολάου, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η είσοδος του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, που σύμφωνα με τους συνεργάτες του θα γίνει σε περίπου 15 μέρες. Μάλιστα, τονίζεται πως αυτή θα γίνει, είτε στη Γ.Σ. της 9ης Μαΐου, είτε στις 18 του ίδιου μήνα, παρουσιάζοντας και το πλάνο του. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, εκεί που πιθανότατα θα συναντηθεί με τον Νίκο Νοτιά. Όσον αφορά τον Παναγιώτη Τσιγαρίδη η εφημερίδα τονίζει πως η διάψευση ήρθε αναγκαστικά από τον ίδιο, καθώς θέλει πρώτα να πάρει τη δουλειά και μετά να μιλήσει, ενώ αναφορά γίνεται και στην παράδοση του Ψωμιάδη στις ελληνικές Αρχές. Τέλος, στα αγωνιστικά θέματα, η εφημερίδα αναφέρει πως ο Κωστένογλου θέλει να κάνει ειδική δια

Keywords
Τυχαία Θέματα