«Η Λάρισα χρειάζεται έναν... Κόκκαλη»

14:21 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να αναλάβει την προεδρία της Λάρισας και χθες είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής, της ΕΠΣ και δημοσιογράφους για να δώσει λεπτομέρειες του πλάνου που θέλει να εφαρμόσει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λάρισα, ο πρώην μεγαλομέτοχος των Τρικάλων υποστήριξε πως η Λάρισα για να ορθοποδήσει χρειάζεται έναν πρόεδρο επιπέδου Κόκκαλη. Συγκεκριμένα, μιλώντας για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα στην Γ' Εθνική, ο Βαγγέλης Πλεξίδας

φέρεται να είπε το εξής: "Δεν με φοβίζει η Γ' Εθνική. Ίσα ίσα που θα οργανωθούμε καλύτερα και σε δυο χρόνια η ομάδα θα παίζει εκεί που πραγματικά της αξίζει. Ενδιαφέρομαι για την ομάδα και για αυτό είμαι εδώ. Η ΑΕΛ χρειάζεται πρόεδρο επιπέδου Κόκκαλη αλλά τέτοια εποχή δύσκολο να βρεθούν τέτοιοι οικονομικοί παράγοντες".
Ο υποψήφιος επενδυτής της Λάρισας φέρεται να είπε και το εξής: "Ήρθα για να ενώσω και όχι για να διχάσω την Λάρισα".
Για το θέμα του ΑΦΜ προκειμένου η Λάρισα να συμμετάσχει την νέα σεζόν στην Football League και για τις αντιδράσεις των οπαδών σε μια τέτοια περίπτωση, ο Βαγγέλης Πλεξίδας σημείωσε πως "η Λάρισα θα αποφασίσει αν θέλει άλλο ΑΦΜ ή όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα