Η μάχη της Τρίπολης με φόντο τον τελικό

12:36 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του 2-1 της Τούμπας και οι δυο ομάδες σκοπεύουν να τα δώσουν όλα προκειμένου να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν και οι δυο ομάδες είχαν αποκλειστεί από τον Ατρόμητο ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό.
Ο γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης θέλει να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στην

ιστορία του στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Φούλοπ, Φορμίκα και Χουανίτο.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπαντής, δεξί μπακ ο Τσαμπούρης, κεντρικοί αμυντικοί ο Σανκαρέ με τον Μπαρτολίνι ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύπτει ο Κοντοές. Ουσέρο και Αλβάρες θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες θα κινούνται ο Ράγιος με τον Ναβάρο και ο Ντε Μπλάσις θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο τον Λένσε.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Κάστελς, Σέτι, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής.
Ο ΠΑΟΚ θέλει από την μεριά του να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου της χρονιάς που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σταφυλίδη, Κατσικά, Βούκιτς και Κωνσταντινίδη.
Τερματοφύλακας θα είναι ο Ιτάνζ, δεξί μπακ ο Αποστολόπουλος, οι Κατσουράνης και Σίλντενφελντ τα δυο στόπερ και ο Λίνο αριστερό μπακ. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Λάζαρ με τον Κάτσε, στις πτέρυγες θα βρίσκονται ο Καμαρά με τον Λόρενς ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κουμάλο, Ιντζίδης, Ολίσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Ρόμπερ, Γεωργιάδης, Πέλκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα