Η μάνα του βρέφους δεν ζήτησε βοήθεια!

11:32 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βρέφος 34 ημερών που έχασε την ζωή του καθώς έμεινε τρεις μέρες δίχως φαγητό.
Το βρέφος μεταφέρθηκε από την Λέρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όμως δυστυχώς την Τρίτη ξεψύχησε. Πολύ σοβαρή είναι η καταγγελία που έκανε ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, ο οποίος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Espresso" υποστήριξε πως όλο αυτό τον καιρό η 24χρονη

μητέρα δεν ζήτησε από κανέναν βοήθεια παρά μόνο μέσα από το διαδίκτυο.
Επιπλέον αποκάλυψε πως το βρέφος ήταν υποσιτισμένο, σε πολύ άσχημη κατάσταση, γεμάτο πληγές με πύον και άπλυτο".
Την περασμένη Παρασκευή, η 24χρονη φέρεται να ανάρτησε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (forum για νέες μητέρες), ζητώντας βοήθεια από άλλα μέλη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το μωρό της.
Το αρχικό μήνυμα της 24χρονης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα λέει τα εξής: "...Κορίτσια βοήθεια! Είμαι νέα μανούλα δεν ξέρω πολλά από μωράκια αλλά εδώ και 2 μέρες νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά. Ο μπέμπης μου που είναι 1 μηνών κοιμάται συνεχεία ξυπνάει μόνο για να φάει κάθε 7 ώρες κ πίνει μόνο 90ml επίσης δεν ανοίγει τα μάτια του και είναι κρύος, τον έντυσα πολύ καλά και πάλι είναι κρυος. Μίλησα με τον μοναδικό παιδίατρο του νησιού και μου είπε πως αν δεν τον δει δεν μπορεί να πει κάτι. Το θέμα είναι πως είναι στην Κω τώρα και έχει απαγορευτικό... Γυρίζει την Τρίτη αν το επιτρέψει ο καιρός. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω...".
Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών Μέσων, την Παρασκευή αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, ο μόνιμος παιδίατρος του Νοσοκομείου Λέρου ήταν στην θέση του, εξετάζοντας κανονικά τους μικρούς ασθενείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα