Η Μέρκελ είδε γυμνό τον Σβαϊνστάιγκερ!

15:26 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

Γερμανικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως η Ανγκελα Μέρκελ όταν πήγε να συγχαρεί τους παίκτες της Εθνικής Γερμανίας μετά την νίκη επί της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2012 είδε μπροστά της την... γυμνή αλήθεια του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.
Συγκεκριμένα, η Καγκελάριος της Γερμανίας κατέβηκε στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βόλγφγκανγκ Νίρσμπαχ, είχε φροντίσει ώστε όλοι οι διεθνείς να είναι ντυμένοι.
Μόνο που του ξέφυγε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ που βρισκόταν στα ντους και έτσι μόλις ο διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου βγήκε έξω γυμνός αντίκρισε μπροστά του την Μέρκελ.
Η Καγκελάριος ρώτησε να μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής με τον Νίρσμπαχ να της απαντά ως εξής: "Δεν σας λέω! Αυτό θα ήταν πολύ ντροπιαστικό για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ".
Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μέρκελ τα είπε με τον άσο της Μπάγερν, χωρίς να τηρείται με αυστηρότητα το «πρωτόκολλο». Στο Μουντιάλ του 2010, η Μέρκελ είχε μοιραστεί μια μπύρα με τον «Σβάινι» ύστερα από τη νίκη της Γερμανίας με 4-0 επί της Αργεντινής με τον άσο της Μπάγερν να φοράει μονάχα μια πετσέτα...

Keywords
Τυχαία Θέματα