Η μητέρα του Λάνζα «όπλισε» το χέρι του

23:30 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Καθημερινά έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία για τη ζωή και το παρελθόν του ανθρώπου που βύθισε στο πένθος την Αμερική, τον Άνταμ Λάνζα. Όπως όλα δείχνουν, πηγή αρκετών προβλημάτων του ήταν η μητέρα του, Νάνσι, η οποία ήταν και το πρώτο θύμα του Λάνζα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Άνταμ σκότωσε τη μητέρα του στο σπίτι τους με τέσσερις σφαίρες στο πρόσωπο πιθανότατα την ώρα που κοιμόταν. Στη συνέχεια με τέσσερα όπλα κατευθύνθηκε στο σχολείο Sandy Hook στο Κονέκτικατ σκορπώντας το θάνατο.

Σύμφωνα με φίλους και συγγενείς, η Νάνσι Λάνζα ήταν μια γυναίκα η οποία ζούσε μέσα στην παράνοια. Μάλιστα, ήταν πεπεισμένη πως ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου και συγκέντρωνε με μεγάλη εμμονή τρόφιμα, νερό, αλλά και όπλα για να είναι έτοιμη.

Τα όπλα ήταν ελεύθερα μέσα στο σπίτι κι ο 20χρονος αυτιστικός Άνταμ είχε πρόσβαση σε αυτά όποτε ήθελε.

Εξάλλου, η Νάνσι είχε ολόκληρη συλλογή με όπλα τα οποία έδειχνε στον Άνταμ πώς να τα χρησιμοποιεί, μαθαίνοντάς τους σκοποβολή.

Ο πατέρας του 20χρονου, με τον οποίο η μητέρα του είχε χωρίσει κάποια χρόνια πριν, δηλώνει συντετριμμένος και αναφέρει: «Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα