Η (νέα) ευκαιρία της ΑΕΚ, ο Κατίδης και ο Γκέκας

09:42 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το πιο καθοριστικό ματς της ΑΕΚ μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, κάνει λόγο η εφημερίδα, τονίζοντας ότι είναι "ευκαιρία για ανάσα! Παρά τα προβλήματα, στην ΑΕΚ πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για τη νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ. Βάζει βάσεις

για άμεση βαθμολογική ανάκαμψη με το "τρίποντο" σήμερα η Ένωση. Έρχεται στα ίσια με τρεις ομάδες (Άρη, Ξάνθη, Βέροια) και σε απόσταση βολής από άλλες τρεις (Κέρκυρα, Πανθρακικό, ΟΦΗ)". Επίσης, η ΩΡΑ γράφει για τον Κατίδη: "ΣΟΚ! Ο Λίνεν έδιωξε τον Κατίδη από το ξενοδοχείο. Ο παίκτης είχε επεισόδιο με τον γυμναστή της ομάδας, μπροστά στον προπονητή, ενώ ο Γερμανός τεχνικός ήταν... φορτωμένος και με άλλα περιστατικά που είχαν γίνει μέσα στην εβδομάδα".
Όσον αφορά το θέμα με τη συνάντηση - έκπληξη αύριο, έπειτα από το κάλεσμα Δαλακούρα η εφημερίδα γράφει: Το σκέφτεται να πάει ο Μελισσανίδη, αλλά δεν θα το κάνει αν διαπιστώσει πως ερμηνεύεται σαν πρόθεση άμεσης εμπλοκής του στην ΑΕΚ. Ανοιχτή οι Βιντιάδηδες, παρόντες κι άλλοι επιφανείς "Ενωσίτες".

SPORTDAY

Για επαφή της ΑΕΚ και δη του Έβαλντ Λίνεν με τον Φάνη Γκέκα, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα, γράφοντας πως ο Γερμανός είχε μία διερευνητική επαφή με τον διεθνή φορ, εκφράζοντας την επιθυμία του να έρθει στην ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα: "...o Έβαλντ Λίνεν έκανε ήδη την πρώτη διερευνητική επαφή με τον διεθνή άσο, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».

Οι δύο πλευρές ίσως να έχουν συνάντηση μέσα στο προσεχές διάστημα, για να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία τους, αν και το κασέ του παίκτη, θα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί για να βρουν άκρη οι δύο πλευρές. Ωστόσο, η λογική λέει πως ο τεχνικός της ΑΕΚ, δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση, αν δεν έχει πάρει τουλάχιστον κάποια θετικά μηνύματα για την υπόθεση Βιντιάδη.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ, σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, θα πρέπει να βρει οπωσδήποτε τον παίκτη που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στην επίθεση, μιας και βρίσκεται σε οριακό σημείο".

GOAL

Ως τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ, χαρακτηρίζει η εφημερίδα το αποψινό ματς με τον ΠΑΣ: "Κλειστά χαρτιά από τον Λίνεν, που ετοιμάζει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές: Αρκούδας, Φουρτάδο, Γιάγκο, Ρίκκα στο αρχικό σχήμα". Όσον αφορά τα διοικητικά το Goal σημειώνει: "Απόψε έχει παιχνίδι για την ΑΕΚ, αλλά η μέρα κρίνεται ως σημαντική και για την εξέλιξη της υπόθεσης Βιντιάδη. Βλέπετε, οι επαφές με τους πιστωτές για το περίφημο "κούρεμα" -τη μία από τις τρεις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί για να ανοίξει ο δρόμος εισόδου- μπαίνουν στην τελική ευθεία, περιλαμβάνοντας και τις καθοριστικές επαφές με όσους οφείλονται πολλά.

Χθες υπήρξε πληροφόρηση από κύκλους που πρόσκεινται στην πλευρά Βιντιάδη πως η υπόθεση θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ αυτές τις ημέρες, ώστε να κλείσει το ντιλ συνολικά.

Το περιβάλλον Βιντιάδη δεν έδειχνε να υποδέχεται με ενθουσιασμό την πρόσκληση που απεύθυνε ο Γιώργος Δαλακούρας, ωστόσο είναι πιθανό σ

Keywords
Τυχαία Θέματα