Η νέα φιλοσοφία της Ίντερ

12:03 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η Ίντερ επέλεξε κόντρα στην Κατάνια ένα πιο επιθετικό στυλ και δικαιώθηκε με το τελικό 2-0 με τον Αντρέα Στραματσιόνι να εξηγεί την νέα φιλοσοφία της ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Σίγουρα ο Αντόνιο Κασάνο είχε σημαντική συμβολή, αλλά νομίζω ότι αυτή η Ίντερ αντιπροσωπεύει όλους τους παίκτες. Είμαι χαρούμενος με την αμυντική σταθερότητα που

δείχνει η ομάδα, αφού δουλέψαμε σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Αφήσαμε λίγο χώρο στην Κατάνια, η οποία έχει μερικούς επικίνδυνους επιθετικούς και μέσους. Θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η Ίντερ θα μπορούσε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι παίζοντας ένα πολύ επιθετικό στιλ, με τρεις επιθετικούς και έναν δυνατό χαφ. Βρήκαμε την ισορροπία και νέα προσέγγιση όταν ο Σνάιντερ είναι εκτός. Έβαλα τον Μίλεν στα αριστερά για να ελέγχει τον Γκόπες, αφού έχω παρατηρήσει ότι οι αριστεροπόδαροι παίκτης μπορούν να σταματήσουν κάποιον αντίπαλο που έχει το ίδιο πόδι για δυνατό του ‘όπλο'".
Όσο για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Κατάνια και ενώ το σκορ ήταν 1-0, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Ήμουν πολύ θυμωμένος, γιατί επιτρέψαμε στην Κατάνια να αντεπιτεθεί πολύ εύκολα. Ήταν ένα τρομερό λάθος και θα μπορούσαμε να δώσουμε την ευκαιρία στην Κατάνια να ισοφαρίσει, κάτι που εκείνη τη στιγμή δεν αξίζαμε μέσα στο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα