Η ομολογία, τα... φιλάκια και ο Σαμαράς

09:21 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "ομολογία ήττας του Ολυμπιακού, αλλά και αποκάλυψη από τους ίδιους, των πραγματικών λόγων για τις αντιδράσεις τους" γράφει η εφημερίδα και στέλνει.. φιλάκια! Πιο αναλυτικά αναφέρει: "Ο Ολυμπιακός "μίλησε" μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας του και παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε μια νέα

κατάσταση που δεν έχει αυτός το απόλυτο κουμάντο. Πιο σημαντική όμως είναι η δημόσια παραδοχή του ρόλου "εγγυητή" που είχαν στην διανομή των χρημάτων από το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ και μάλιστα με το επιχείρημα ότι "είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και πρέπει να έχουμε κι αυτό το ρόλο"!!! Απίστευτη και η παραδοχή πως η ομάδα που έπαιρνε 7 εκατ. ευρώ το χρόνο από τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΤ, θεωρεί "αθέμιτο ανταγωνισμό" τα 1,9 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ από τον ιδιωτικοποιημένο ΟΠΑΠ!".

LIVE SPORT

Για "παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά" προκειμένου να "ηρεμήσουν τα πνεύματα στις σχέσεις Μελισσανίδη - Μαρινάκη", έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα: "Οι ανεξέλεγκτες διαστάσεις στον πόλεμο Μελισσανίδη - Μαρινάκη οδήγησαν τον πρωθυπουργό στην απόφαση να επιστρατεύσει τα μεγάλα μέσα", γράφει χαρακτηριστικά η LIVE SPORT. Στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ τονίζει ότι επιθυμία του Τίγρη είναι η ΑΕΚ να βάζει "τεσσάρες" σε όλα τα ματς κάτι που τόνισε και στον Δέλλα.

SPORTDAY

Για το φιλικό με τον Ιωνικό και το "τεστ με Μπρούνο" γράφει η SD: "Με Τσιρίλο στην αποστολή για το φιλικό στη Νίκαια με τον Ιωνικό. Χωρίς Γεωργέα, Ρόβα στην πρεμιέρα", σημειώνει η εφημερίδα.

GOAL

Για τη σημερινή πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό γράφει η εφημερίδα: "Τελευταίο φιλικό κόντρα στον Ιωνικό για την ΑΕΚ. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Δέλλας σε σχέση με το τεστ κόντρα στην Ομόνοια. Θέλει πολλά γκολ στο πρωτάθλημα ο Μελισσανίδης".

Keywords
Τυχαία Θέματα