Η ώρα του Ντέμη

09:26 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με την επιστροφή του Ντέμη Νικολαϊδη στα κοινά της ΑΕΚ στέκεται η εφημερίδα, τονίζοντας στον τίτλο: "Πλησιάζει ο Ντέμης". Στο ρεπορτάζ του το Goal σημειώνει χαρακτηριστικά: "Εδώ και καιρό φαντάζει η μοναδική ελπίδα της ΑΕΚ. Με τους φανατικούς πολέμιους και τους ένθερμους υποστηρικτές του, όπως άλλωστε όλες οι μεγάλες προσωπικότητες, ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ο μοναδικός άνθρωπος (τη στιγμή που οι

μέτοχοι σφύριζαν αδιάφορα) που ασχολήθηκε για να βρει μια λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Ενωσης, έστω και μέσω δανείου, και ο μοναδικός που φαίνεται πως μπορεί ακόμα να εμπνεύσει. Κάτι που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά.

Πάνω σε αυτήν τη βάση λειτουργεί το τελευταίο διάστημα με τις διαπραγματεύσεις και τις καλά μελετημένες κινήσεις του για να ανοίξουν τον δρόμο της επιστροφής του να βρίσκονται στην τελική ευθεία. Με χρονικό ορίζοντα τη γενική συνέλευση της 25ης Απριλίου, ο Ντέμης ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία είτε με διοίκηση της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Εχοντας τη δεδομένη στήριξη του Γιάννη Μπεθάνη (παρά τις για προφανείς λόγους διαψεύσεις) και ευρισκόμενος σε οργασμό επαφών και διαπραγματεύσεων και με άλλους οικονομικά επιφανείς άντρες, ο Νικολαΐδης θέλει να μπει στην ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για να πάρει το σύνολο των μετοχών.

Μάλιστα, φαίνεται πως αν δεν καταφέρει μέχρι τη γενική συνέλευση της 25ης Απριλίου να συγκεντρώσει τα 10 εκατ. ευρώ ώστε να μπει μέσω αύξησης με τιμή μετοχής 1,2, θα πιέσει να γίνει η αύξηση με τιμή μετοχής 0,30, ώστε με 2,5-3 εκατ. ευρώ να μπορέσει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο.

Πάντως, παρά τις όποιες επαφές του, μέχρι στιγμής ο ίδιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, έχοντας, εντούτοις, δεσμευτεί πως θα ενημερώσει επίσημα τους φίλους του συλλόγου για τις προθέσεις του. Και όπως είναι λογικό, άπαντες κρέμονται από τα χείλη του..."

SPORTDAY

To σχέδιο του Ντέμη να μπει εκ νέου στην ΑΕΚ, τονίζει και η SD τονίζοντας χαρακτηριστικά για πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ πως... "Προχωράει". Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται: "Ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι ο μοναδικός άνθρωπος αυτή τη στιγμή που εκφράζει την επιθυμία να σώσει την ομάδα και ελπίζει πως θα τα καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της επόμενης έχοντας, έχοντας παράλληλα το καλοκαίρι τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές.

Ο Νικολαΐδης μιλάει με διάφορους ανθρώπους, όμως δεν θέλει να γίνουν γνωστές οι κινήσεις του για δύο λόγους. Θεωρεί ότι αν δημοσιοποιηθούν οι επαφές του αυτό μπορεί να οδηγήσει σε «ναυάγιο» τις όποιες συζητήσεις έχει, ενώ δεν θέλει να δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο.

Ένα από τα κύριο θέματα συζήτησης στη Γενική Συνέλευση της 25ης Απριλίου αναμένεται να αποτελέσει η τιμή της μετοχής της ΠΑΕ, αν τελικά δεν δώσουν λύση ο Νοτιάς και οι Supporters. Τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει άνοιγμα στον κόσμο της ομάδας και αναμένεται να συζητηθεί η έγκριση μεγάλης ΑΜΚ, της τάξης των 20 εκατ. ευρώ με τιμή μετοχής 0,33 και

Keywords
Τυχαία Θέματα