Η παιχνιδιάρα νύφη του Καντάφι (ΦΩΤΟ)

19:11 12/10/2011 - Πηγή: AEK365

Φωτογραφίες της Αλίν Σκαφ Καντάφι, συζύγου του γιου του Καντάφι, Χάνιμπαλ διέρρευσαν στο διαδίκτυο μέσω του τουρκικού blog JonTurk.com και τη δείχνουν σε άκρως προσωπικές στιγμές.

Η Αλίν που στο παρελθόν ήταν μοντέλο εμφανίζεται στις φωτογραφίες μόνο με τα εσωρουχά της στα πολυτελή κρεβάτια ξενοδοχείων από τις διακοπές τους στη Ρώμη και το Παρίσι

ή να κάνει ηλιοθεραπεία μαζί με τον άντρα της καθώς και στο γιοτ τους.

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με το μπλογκ, προέρχονται από το προσωπικό λάπτοπ του Χάνιμπαλ, το οποίο κατασχέθηκε όταν οι εξεγερμένοι έκαναν έφοδο στο σπίτι τους.

Ο πλούτος και η καλοπέραση που είναι εμφανή στις φωτογραφίες δείχνουν για ακόμα μια φορά έκδηλα τον «ανέμελο, πλην, άνετο» τρόπο ζωής της οικογένειας του πρώην μονάρχη της Λιβύης, εξοργίζοντας τον απλό λαό της Λιβύης και φέρνοντας εκ νέου στο διεθνές προσκήνιο τις φημες για κλοπές κρατικού πλούτου από την οικογένεια Καντάφι.

Η 36χρονη Αλίν έχει επανειλημμένα απασχολήσει με πιο πρόσφατο το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά την έφοδο αντρών των εξεγερμένων στη Λιβύη στη βίλα του γιου του Καντάφι, Χάνιμπαλ στην Τρίπολη όπου βρήκαν την γκουβερνάντα των παιδιών τους να έχει υποστεί βασανιστήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα