«Η πιο αδικημένη ομάδα ο Παναιτωλικός»

11:36 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Έξαλλοι είναι στον Παναιτωλικό με την διαιτησία του Τριτσώνη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τον Παύλο Μητρόπουλο να υποστηρίζει πως η ομάδα του Αγρινίου είναι η πιο αδικημένη του πρωταθλήματος. Όσο για την δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί βαθμολογικά, ο Παναιτωλικός, ο νεαρός μέσος υπογράμμισε πως είναι στο χέρι του ίδιου και των συμπαικτών του να ανατρέψουν την κατάσταση.

Σε δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο Μητρόπουλος τόνισε για την χθεσινή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο: "Για μένα το ματς κρίθηκε στο πρώτο μέρος. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δέυτερο

γκολ. Θα είχαμε το προβάδισμα απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά νομίζω πως με δυο γκολ διαφορά θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στην νίκη.
Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που δεν ασχολείται με διαιτησίες. Αλλά αυτό που συμβαίνει στις τελευταίες αγωνιστικές είναι ανεξήγητο. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς από διαιτητικές αποφάσεις. Ο Παναιτωλικός είναι η πιο αδικημένη ομάδα στο εφετινό πρωτάθλημα. Και ο πρόεδρος και ο προπονητής μας έχουν αγανακτήσει.
Νομίζω πως μας έχει πάρει από κάτω. Προηγούμαστε και αντί να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ τελικά ισοφαριζόμαστε. Ειδικά στην έδρα μας νιώθουμε απελευθερωμένοι αλλά είμαστε άτυχοι γιατί σε κάθε ματς στο Αγρίνιο έχουμε 7-8 τελικές αλλά έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.
Αυτά τα δυο ματς που έχουμε να δώσουμε με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό μας έχουν κάνει κακό. Αν τα είχαμε δώσει, τώρα θα σκεφτόμασταν αλλιώς. Μετά την νίκη του Λεβαδειακού επί του Παναθηναϊκού σίγουρα μας βάζει σε μπελάδες αλλά στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα