Η πίστη για τη νίκη στο ΣΤΕ και στα γήπεδα

11:42 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Γιάκομπ Γιόχανσον: Είμαι πολεμιστής! Το σουηδικό «παγοθραυστικό» της ΑΕΚ στην πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα. Ο «Βίκινγκ» μιλάει για όλα. «Ήξερα πόσο μεγάλη είναι η ΑΕΚ». Για την μεγάλη ρεβάνς: Πρέπει να τους... τρέξουμε ξανά. Είναι ακόμη δύσκολη η πρόκριση, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Έπαιξε... καλή μπάλα στο ΣτΕ. Υπέρ της ΑΕΚ οι εντυπώσεις

στη χθεσινή εκδίκαση των προσφυγών κατά του γηπέδου. Δυναμική παρουσία παραγόντων και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Η έλλειψη εναλλακτικής πρότασης από τον Δήμο. Η στήριξη του ΥΠΕΚΑ στην νομοθετική ρύθμιση. Οι χρήσεις του γηπέδου.

Δύο φορές πιο αναγκαία η νίκη! Ο Απόλλων κέρδισε την ένταση για το ματς με τον Κολοσσό και η ΑΕΚ σήμερα (17:00) χρειάζεται ακόμη περισσότερο το ροζ φύλλο.

Δυνατό «φρεσκάρισμα» με Ερμιονίδα. Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά με σοβαρότητα απόψε (18:30) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ.


Sportday: Πιο κοντά! Γιατί όσα έγιναν και... δεν έγιναν χθες στο ΣτΕ κρίθηκαν από την ΑΕΚ ως προάγγελος νίκης για την «Αγιά-Σοφιά»! Ναλαυτικό ρεπορτάζ. «Σφραγίζεται» σήμερα το sold out.

Ζέσταμα με Ερμιονίδα (18:30, ΟΤΕ TV).

Goal: Στην ΑΕΚ έμειναν ικανοποιημένοι από τη «μάχη» στο ΣτΕ και ευελπιστούν ότι η απόφαση για το γήπεδο θα είναι θετική. Το έχτισαν με επιχειρήματα. Τα δυο γεγονότα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα αισιοδοξίας. Σε 12 ημέρες θα καταθέσουν υπομνήματα.

Πρώτα το... καθήκον μετά το Κύπελλο. Τέσσερις αλλαγές ετοιμάζει ο Δέλλας για το σημερινό (6.30 μ.μ. OTE Sport 3) ματς με την Ερμιονίδα.

Live Sport: Θα γίνει! Η «Live» έδωσε το «παρών» στο ΣτΕ κατά την εκδίκαση των προσφυγών εναντίον της «Αγιά-Σοφιάς» και αναλύει τα 6 σημεία που προέκυψαν και τα οποία στέλνουν στους ΑΕΚτσήδες το μήνυμα ότι το γήπεδο... θα γίνει! Η στάση του προέδρου, οι ανακρίβειες του δήμου, τα μισόλογα των «17», οι ξεκάθαρες απαντήσεις της ΑΕΚ, η θέση του ΥΠΕΚΑ και η μη αναβολή δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας στην οικογένεια της Ένωσης για την υλοποίηση του μεγάλου ονείρου! Πότε αναμένεται η απόφαση.

Αγωγές Κοντοέ, Μπουγαΐδη κατά Δημητρέλου, Αδαμίδη.

Αβαντάζ για Μαρτίνες! Που ποντάρει η ΑΕΚ να πάρει την απόφαση να ζητήσει τον Αργεντινό σολίστ από τον Παναιτωλικό.

Βάζουν μέσο για ένα εισιτήριο! Χαμός για τα τελευταία «κομμάτια» της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη καταθέτει για την «εγκληματική οργάνωση» ο Μελισσανίδης.

Για το «10 στα 10» στο ΟΑΚΑ με Ερμιονίδα (18:30, ΟΤΕ 3).

Keywords
Τυχαία Θέματα