Η πλάκα του Μουρίνιο για Μπενίτεθ (vid)

12:07 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ενημερώθηκε από τον Μαϊκόν της Μάντσεστερ Σίτι για την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ από την Τσέλσι και το έριξε στο χιούμορ, εμπλέκοντας και τον... Ματεράτσι!


Ο Mou συναντήθηκε με τον Μαϊκόν μετά το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad. Οι δυο τους είναι γνωστοί από την Ίντερ και τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα. Ο Μουρίνιο ξεκίνησε ρωτώντας τον για τον Σεΐχη της Σίτ, αν του... τελειώνει το «μαρούλι» και αν τον μαχαίρώνουν πισώπλατα! Ο Βραζιλιάνος

μπακ άλλαξε θέμα ενημέρωσε τον Πορτογάλο ότι ο Μπενίτεθ αναλαμβάνει την Τσέλσι.

Η απάντηση του τεχνικού της Ρεάλ δεν είναι σαφής. Στον υπότιτλο του video γράφει ότι ρώτησε «ο χοντρός;», αλλά πιθανότατα έχει γίνει λάθος στη μετάφραση, αφού φαίνεται να λέει «σίγουρα;». Στη συνέχεια πάντως, λέει στον Μαϊκόν ότι μπορεί να πάρει βοηθό προπονητή τον Μάρκο Ματεράτσι και οι δυο τους... λύνονται στα γέλια!

Ο λόγος είναι το ότι ο «Matrix» δεν είχε σε καμία εκτίμηση τον Ισπανό, κάτι που έχει εκφράσει δημοσίως αρκετές φορές. Στο video παίζει και μια παλιότερη συνέντευξη του Ματεράτσι, ο οποίος είχε ερωτηθεί για το το είπε στον Μουρίνιο όταν έφυγε από την Ίντερ και είχε απαντήσει: «Γαμώτο, με αφήνεις με τον Μπενίτεθ!». Σε άλλες συνεντεύξεις είχε πει ότι «ήταν ένα τίποτα σε σχέση με τον Μουρίνιο» και ότι «φοβόταν τη σκιά του»! Δείτε το video.

Keywords
Τυχαία Θέματα