«Η Πολωνία χρειάζεται ένα πλέι μέικερ, τον Γκερέιρο»

22:22 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, ο Ρότζερ Γκερέιρο να μην έδωσε αυτό που περίμεναν στην ΑΕΚ, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος τον στηρίζει και το έδειξε και με τις δηλώσεις του στην ΝΟVA σήμερα. Επίσης, στην Πολωνία εκτιμούν πολύ τον Γκερέιρο και το… δείχνουν. Συγκεκριμένα το Futbolnews.pl προτείνουν στον Βάλντεμαρ Φόρναλκ, 10 Πολωνούς παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Εθνική, αφού ο προπονητής

της ομάδας είναι απογοητευμένος με τους παίκτες που έχει καλέσει μέχρι στιγμής. Μέσα σε αυτή τη λίστα των 10 ποδοσφαιριστών βρίσκεται και ο Ρότζερ Γκερέιρο.
«Η πολωνική εθνική ομάδα χρειάζεται επειγόντως ένα πραγματικό πλέι μέικερ να δίνει ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας και να διανείμει την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Κάποιος σαν τον Ρότζερ. Βραζιλιάνος με πολωνικό διαβατήριο είναι αξιόπιστος, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΚ (που αγωνίζεται), Βαγγέλη Βλάχο, πρέπει να έρθει σε πλήρη φόρμα μετά τον τραυματισμό του.
Θεωρητικά, η επιστροφή του στην Εθνική ομάδα θα είναι επικερδής και για τις δύο πλευρές. Τόσο για τον Φόρναλικ που χρειάζεται πλέι μέικερ, όσο και για τον Ρότζερ, του οποίου το συμμόλαιο με την ΑΕΚ λήγει και με συμμετοχές στην εθνική ομάδα θα μπορούσε να τον βοηθήσει να βρει νέα ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων το πολωνικό δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα