Η Ρεάλ δοκάρια, η Ατλέτικο κούπα

01:13 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ COPA DEL REY - ΤΕΛΙΚΟΣ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Η Ατλέτικο σήκωσε το Κύπελλο μέσα στο σπίτι της Ρεάλ επικρατώντας με 2-1 μετά από ένα εντυπωσιακό ματς. Καλύτεροι οι Μερένχες είχαν τρία δοκάρια και βρήκαν απέναντι τους ένα εκπληκτικό Κουρτουά

αλλά στο τέλος έδειξαν πολύ κακή εικόνα ως ομάδα με τον Μουρίνιο να χάνει τον τελευταίο τίτλο που θα μπορούσε να κερδίσει στον πάγκο της Βασίλισσας.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14' όταν μετά τη σέντρα του Μόντριτς ο Ρονάλντο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ατλέτικο απείλησε τρία λεπτά μετά με σουτ του Γκάμπι και στο 35' ισοφάρισε όταν ο Φαλκάο έκλεψε για τον Αλμπιόλ και έδωσε στο Ντιέγκο Κόστα ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Ο Μόντριτς στο 41' είχε ένα καλό σουτ ενώ στο 43' ο Οζίλ είχε σουτ στο δοκάρι.

Κακό το ματς στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τις δύο ομάδες να ξυπνούν μετά το πρώτο δεκάλεπτο και τη Ρεάλ να έχει και πάλι δοκάρι αυτή τη φορά με τον Μπενζεμά στο 61ο λεπτό. Μόλις επτά λεπτά οι Μερένχες είχαν και τρίτο δοκάρι με τον Μόντριτς να βρίσκει... σίδερο. Στο 77' ο διαιτητής απέβαλλε τον Μουρίνιο για διαμαρτυρία αλλά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν άλλαξε κάτι και έτσι το ματς πήγε στην παράταση.

Εκεί, ενώ ο Μουρίνιο κατέβασε τη Ρεάλ με τρεις αλλαγές (!), μόλις στο 98' ο Μιράνδα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στην Ατλέτικο. Ο Κουρτουά στο 104' είπε όχι στον Ιγκουαΐν και πέντε λεπτά μετά έκανε μάλλον την επέμβαση της χρονιάς προλαβαίνοντας τον Οζίλ που θεωρούσε ότι θα σκόραρε σε κενή εστία. Στο 114' ο Ρονάλντο είδε κόκκινη για χτύπημα στον Γκάμπι. Στο επόμενο λεπτό αντικείμενο έφυγε από την εξέδρα και χτύπησε τον Κουρτουά ενώ στις καθυστερήσεις το ματς θύμισε Γ' Εθνική με τους ανθρώπους της Ατλέτικο να πετούν μπάλες μέσα στο γήπεδο. Λίγο πριν τη λήξη αποβλήθηκε ο Γκάμπι.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν Αλμπιόλ, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο (91'Αρμπελόα), Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μόντριτς (91'Ντι Μαρία), Οζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (91'Ιγκουαΐν).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε, Μάριο Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν (110'Ραούλ Γκαρθία), Ντιέγκο Κόστα (105'Αντριάν), Φαλκάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα