Η σιγουριά και το πείσμα του Πετρόπουλου

08:48 13/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η φάση του 50' θα μπορούσε να στιγματίσει όλο το χθεσινό ματς και τον Αντώνη Πετρόπουλο συγκεκριμένα, στο πρώτο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Ο Φούντας πήρε εκπληκτικά τη μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή της Ξάνθης, έδωσε έτοιμο γκολ στον φορ της ΑΕΚ, ο οποίος με προβολή δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα...
Η ΑΕΚ

άνετα θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-0 στο 50' και στη συγκεκριμένη φάση, αλλά και στις πολλές και καλές ευκαιρίες που σπατάλησε από το 46' ως το 68', όταν ήρθε η λύτρωση... Όσο περνούσε η ώρα όμως και το γκολ δεν ερχόταν, ψυχολογικά κάποιοι παίκτες έπεφταν. Ο Πετρόπουλος, ο άνθρωπος δηλαδή που έχασε την τεράστια ευκαιρία στο 50', ήταν εκείνος που φώναζε προς όλους: "Μην αγχώνεστε, ρε. Καλά παίζουμε. Θα έρθει το γκολ. Θα μπει. Έτσι είναι η μπάλα. Ψυχραιμία και υπομονή να έχουμε. Πάμε". Μάλιστα, προς πείσμα έλεγε μετά τη φάση του 50': "Εγώ θα τους βάλω, πάμε το ίδιο γερά, μην πέφτετε".
Και το είπε και το έκανε, ενώ και τους συμπαίκτες του δυνάμωσε ψυχολογικά μέχρι να έρθει αυτό το εκπληκτικό γκολ.
Λογικό λοιπόν, να έρθει κι η... αποθέωση στα αποδυτήρια από τους συμπαίκτες του προς τον "χρυσό" σκόρερ, τον εμψυχωτή, αλλά και MVP του χθεσινού αγώνα, Αντώνη Πετρόπουλο: "Παικτάρα είσαι, τι κίνηση έκανες στο γκολ; Παραμάζωμα τους πήρες, μπράβο. Σαν τον Αντριάνο το έβαλες"! Άλλος παίκτης βέβαια (παλαιότερος) τον παρομοίασε με τον Βιέρι, με τον ίδιο τον Πετρόπουλο πάντως από τη μία εμφανώς ικανοποιημένο, να γυρίζει το θυμικό του στη φάση του 50' (όταν όλα πια είχαν τελειώσει) και να εξηγεί ότι δεν υπολόγισε καλά τη ταχύτητα της μπάλας: "Καλά την έκανε ο Φούντας. Εγώ φταίω δεν το υπολόγισα καλά. Ήταν λίγο πιο δυνατή η πάσα απ' όσο περίμενα".

Keywords
Τυχαία Θέματα