Η σκηνοθέτης Τζολί κατέρρευσε...(VIDEO)

18:31 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη ταινία της Αντζελίνα Τζολί ως σκηνοθέτιδας και ως συγγραφέας με το όνομα «In the land of blood and honey» είναι γεγονός και καταπιάνεται με το δύσκολο θέμα του πολέμου των Σερβοβοσνίων. Αν και οι κριτικοί διχάζονται για το πόσο καλή είναι ή δεν είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Τζολί, η ταινία έχει ήδη εξασφαλίσει μια υποψηφιότητα για το βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στις αυριανές Χρυσές Σφαίρες.

Το θέμα της ταινίας είναι ο

έρωτας ενός Σέρβου στρατιώτη και μιας Βόσνιας γυναίκας, ο οποίος δοκιμάζεται μέσα στον πόλεμο. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Zana Marjanovic, ο Goran Kostic και ο Rade Serbedzija

Η Τζολί σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας αισθανόταν τεράστια πίεση και ευθύνη για την ιστορία που ειχε αναλάβει να «πει» και έφτασε σε σημείο να καταρρεύσει στο μπάνιο της, όπου την βρήκε ο Μπραντ Πιτ να κλαίει με λυγμούς. Η Τζολί λέει πως δεν είχε σκοπό να γίνει σκηνοθέτης, ούτε νιώθει ότι έγινε, απλώς ενώ ήθελε να πει αυτή την ιστορία βρέθηκε να την σκηνοθετεί παράλληλα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα