Η σπέσιαλ αφιέρωση του Φαν Πέρσι στον Μόργκαν

19:02 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Από την έναρξη της σεζόν, ο δημοσιογράφος του CNN και φανατικός φίλος της Άρσεναλ, Πιρς Μόργκαν, δεν σταμάτησε το "κράξιμο" στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι για την απόφαση του να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να παίρνει το αίμα του πίσω.
Σύμφωνα με την εφημερίδα DAILY MAIL, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε ένα πακέτο στον Πιρς Μόργκαν το οποίο περιείχε φωτογραφία

στην οποία εμφανιζόταν να φιλάει το τρόπαιο του πρωταθλητή.
Στην μια πλευρά της φωτογραφίας υπήρχε το εξής μήνυμα: "Πίρσι, άνθρωπέ μου, ευχαριστώ για την υποστήριξη!! Έκανες αυτή την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή!! Σου εύχομαι τα καλύτερα, Van Pursestrings".
Το Van Pursestrings το είχε εφεύρει ο Μόργκαν προκειμένου να δείξει πως ο Φαν Πέρσι έφυγε από την Άρσεναλ για τα χρήματα.
Στην άλλη όψη της φωτογραφίας, ο Φαν Πέρσι έγραψε το εξής: "Σπουδαίο να είσαι πρωταθλητής... τόσα πολλά δάκρυα για τον Πίρσι".
Από την πλευρά του, ο Μόργκαν αποδέχτηκε την "πλάκα" του Φαν Πέρσι, ανεβάζοντας μάλιστα τη φωτογραφία του πόστερ στη σελίδα του στο Twitter, τονίζοντας πως του επιτρέπεται να απαντήσει μετά από όλα όσα έχει γράψει για τον Ολλανδό τον τελευταίο χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα