Η σπουδαία μεταγραφή του Άγιαξ (VIDEO)

11:52 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ολλανδίας, τον Jay-Jay.
Πρόκειται για ένα 8χρονο αγόρι που πάσχει από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και ο Άγιαξ σε συνεργασία με το ίδρυμα Opkikker προσέφερε στο Jay-Jay μια μέρα που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.
Το 8χρονο αγόρι βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Άγιαξ και αφού υπέγραψε συμβόλαιο και έδωσε συνέντευξη Τύπου στην συνέχεια συμμετείχε στην προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Μπρέντα.
Ο Jay-Jay πήρε την φανέλα με το "9" και ο Φρανκ Ντε Μπουρ

τον υποδέχτηκε με τα εξής λόγια: "Θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν νέο παίκτη. Ο Jay-Jay είναι επιθετικός και κατά την διάρκεια της προπόνησης του, μας τράβηξε την προσοχή. Με αυτές τις ικανότητες θεωρούμε αναμφισβήτητα πως μπορεί να παίξει στον Άγιαξ. Με το Fox News μπορούμε να ρίχνουμε συχνά ματιές στα αστέρια του μέλλοντος. Κοιτάξτε αυτόν τον τύπο από τον Άγιαξ. Ο Jay-Jay είναι ένας γρήγορος, έξυπνος, κατεργάρης παίκτης. Ξέρει πολλά από ποδόσφαιρο, μπορεί να το δείτε στον τρόπο που κινείται. Να προσέχετε αυτόν τον μικρό, ένας ήρωας γεννιέται στον Άγιαξ. Ο Jay-Jay Willems".

*Στόχος του ιδρύματος Opkikker είναι να προσφέρει μια μέρα χαράς σε παιδιά που ταλαιπωρούνται καθημερινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα