Η συγκινητική ιστορία της Χόουπ (ΦΩΤΟ)

23:09 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η εικόνα της μικρής Χόουπ είναι τουλάχιστον σοκαριστική. Το σκυλάκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε ένα χαρτόκουτο να μην μπορεί να στηρίξει ούτε καν το κεφαλάκι του από την αδυναμία.

Ευτυχώς, ο άντρας που το ανακάλυψε το μετέφερε στη φιλοζωική εταιρεία της Βρετανίας, την RSPCA, όπου έκαναν το παν για τη σώσουν.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της οργάνωσης, οι οποίοι ονόμασαν το σκυλάκι Χόουπ (Ελπίδα), ήταν το πιο αδύνατο σκυλί που είχαν δει ποτέ. Η Χόουπ, που υπολογίζεται ότι είναι ενός έως δυο ετών, όταν

πήγε στα ιατρεία τους ήταν μόλις 8 κιλά, τα μισά απ' ότι θα έπρεπε να κανονικά να είναι και από την αδυναμία της δεν μπορούσε ούτε να φάει και να καταπιεί.

Για αρκετές μέρες τρεφόταν μόνο μέσω ορού και τελικά μπορεί τώρα να κρατήσει έστω το κεφάλι της όρθιο.

Μάλιστα, όταν η Χόουπ έφτασε στην οργάνωση, οι κτηνίατροι πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να επιβιώσει ούτε μέχρι την επόμενη μέρα. Μάλιστα, όπως λένε, η Χόουπ πρέπει να ήταν σ' αυτή την κατάσταση για μήνες, ενώ αν δεν την έφερναν εγκαίρως για περίθαλψη είχε μόνο λίγες ώρες ζωής.

Στην αρχή έπρεπε να την έχουν συνεχώς τυλιγμένη με ισοθερμικές κουβέρτες καθώς το σώμα της δεν μπορούσε να διατηρήσει τη σωστή θερμοκρασία από την αδυναμία.

Ευτυχώς, τώρα η Χόουπ έχει αρχίσει να δείχνει σημαντικά σημάδια βελτίωσης, ενώ μπορεί να σταθεί στα πόδια της έστω και για λίγο.

Η κατάσταση της Χόουπ επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την απανθρωπιά κάποιων ατόμων απέναντι σ' αυτά τα αδύναμα πλάσματα που προσφέρουν τα πάντα και ζητούν μόνο αγάπη. Ωστόσο, όπως φαίνεται, υπάρχουν «άνθρωποι» που δεν είναι ικανοί για να δώσουν τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα