Η συμβουλή του Μπουφόν στον Χαρτ

15:19 8/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζο Χαρτ πρέπει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι, εάν θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.
Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ιταλίας και της Γιουβέντους μίλησε στην κυριακάτικη «Mail» και στάθηκε στην έλλειψη εμπιστοσύνης του τερματοφύλακα των «πολιτών».
«Υπάρχει μία σειρά που πρέπει να κάνεις ορισμένα πράγματα. Συνήθως παίζεις στον σύλλογό σου και στη συνέχεια έχεις συμμετοχές

με την εθνική σου ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσεις να παίξεις για την εθνική του ομάδα, όταν δεν παίζεις στον σύλλογό σου στο τέλος έχει πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο 35χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε:
«Ένας ποδοσφαιριστής όπως είναι ο Ίκερ Κασίγιας μπορεί να το κάνει, επειδή είναι ιδιαίτερα έμπειρος και έχει πνεύμα νικητή και η αξία του είναι ανεκτίμητη ως τερματοφύλακας. Αλλά είναι πολύ λίγοι εκείνοι που θα μπορούσαν να παίξουν καλά στην εθνική τους ομάδα, ενώ δεν παίζουν στον σύλλογό τους. Από τη στιγμή που εκείνος αρχίζει να παίζει στον σύλλογό του ξανά, τότε μπορεί να επιστρέψει σε αυτά που έκανε στο παρελθόν, αν όχι καλύτερος»
Στη συνέχεια, ο Μπουφόν συμβούλεψε τον Χαρτ να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι: «Αυτές είναι προσωπικές επιλογές. Εξαρτάται από την επιθυμία και την φιλοδοξία του καθενός. Για αυτό τον λόγο η επιθυμία ενός παίκτη μπορεί να δείξει και τις φιλοδοξίες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα