«Η ταπείνωση προπορεύεται…»

20:27 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Στη χριστιανική ρήση «η ταπείνωση προπορεύεται της δόξης» συμπύκνωσε το νόημα της ομιλίας του προς τους παίκτες ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Σταύρος Τσιλιμιγκάκης. Ο «Ενωσίτης» παράγοντας παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ανηφόρισε προς την Ζωφριά, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Νίκο Γεωργαντζόγλου.

Ο κ. Τσιλιμιγκάκης είπε μεταξύ άλλων: «Από την αρχή της περιόδου κτίσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε

στις δυνατότητες και στην προσωπικότητά σας. Αστάθμητοι παράγοντες προκάλεσαν τις αλλαγές προπονητών. Αυτό μπορεί να σημαίνει φθορά για τη διοίκηση, φθορά και για σας. Η ταπείνωση προπορεύεται της δόξης. Είμαστε η ΑΕΚ και οριοθετούμε πάντα νέους στόχους κι αυτή τη στιγμή στόχος είναι η τρίτη θέση». Ο κ. Τσιλιμιγκάκης τόνισε, ωστόσο, ότι «όταν κάποιος βρίσκεται στο στόχαστρο πρέπει οι υπόλοιποι να τον στηρίζουν».

«Να σταματήσουν οι αλλαγές και να πάμε ενωμένοι», ήταν η επωδός των παικτών, που μίλησαν...

Τα παράπονα του για την εμφάνιση της ομάδας με το Παγκράτι εξέφρασε ο λιγομίλητος χθες Γεωργαντζόγλου, ο οποίος έβαλε ευθέως κατά του πρώην προπονητή: «Δυστυχώς, ο Καραγιάννης όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν ασχολήθηκε με το ματς. Ασχολήθηκε με την ...συναλλαγματική του Γριμάνη και είδαμε το αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα