Η θέση της Ενωσης Φίλων ΑΕΚ για την πρόταση Αθηνή

16:16 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ Π. ΑΘΗΝΗ

Συμφωνούμε στη φιλοσοφία της πρότασης Π. Αθηνή, ότι μόνο ο κόσμος της Α.Ε.Κ. μπορεί να τη σώσει, από την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Διαφωνούμε, όμως, με τη μεθόδευση της σωτηρίας, γιατί εμείς πιστεύουμε και προτείνουμε την ΑΜΕΣΗ συμμετοχή του κόσμου της Α.Ε.Κ. στο μετοχικό κεφάλαιο, τη διοίκηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της Π.Α.Ε. με την Κοινωνικοποίησή της και όχι στη δημιουργία μιας άλλης «Holding» εταιρείας, που θα ελέγχει, έμμεσα, την Π.Α.Ε. Δηλαδή

εμείς προτείνουμε, ο κάθε φίλαθλος της Α.Ε.Κ. να μπορεί, ο ίδιος, έστω και με μία μετοχή, να παρίσταται στις Γ.Σ. να ζητά πληροφορίες, να ελέγχει και να ψηφίζει.

Σχετικές προτάσεις έχουμε υποβάλει σε όλες τις Γ.Σ. της ΑΕΚ-Π.Α.Ε, από το τέλος του 2009, περιλήψεις των οποίων έχουν καταχωρηθεί στα αντίστοιχα πρακτικά. Ειδικά, όμως, στη Γ.Σ. της 2ας/12/2011, παρουσία και του Ν. Νοτιά, τόσοι εμείς, οι μικρομέτοχοι, όσο και η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ, με έγγραφό της, έχουμε καταθέσει γραπτή πρόταση, την οποία αναπτύξαμε και προφορικά, απόσπασμα από της οποίας έχει ως εξής :

Keywords
Τυχαία Θέματα