Ο διασυρμός του αιώνα! (VIDEO)

16:37 22/3/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 0-2
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Πήρε τα πάνω της η Γιουνάιτεντ και μετά από την τριάρα επί του Ολυμπιακού, κέρδισε και τη Γουέστ Χαμ με 2-0. Απίστευτο το πρώτο γκολ του Ρούνεϊ.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Φελαϊνί και Καγκάβα στο πρώτο πεντάλεπτο, αλλά στο 7' ο Ρούνεϊ πέτυχε το γκολ της σεζόν. Ο Άγγλος κατέβασε με τα στήθος λίγο κάτω από το κέντρο και με βολέ από εκεί κρέμασε τον Αντριάν κι έκανε το 1-0. Στο 25ο λεπτό ο Αντιράν σταμάτησε όμορφα το σουτ του Καγκάβα, όπως έκανε και στο 30' σε συρτό σουτ του Μάτα, αλλά στο 34' ο Νόουμπλ δεν έδιωξε σωστά και ο Ρούνεϊ με κοντινό σουτ έγραψε το 2-0. Στο 45+2' ο Ρούνεϊ έκανε καλό σουτ με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Γπυέστ Χαμ.

Στο 51ο λεπτό το σουτ του Ντεμέλ κόντραρε σε σώματα και στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και δεν απειλήθηκε.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Ντιμέλ, ΜακΚάρτνεϊ, Νόουμπλ, Κόλινς, Τόμκινς, Ντάουνινγκ, Ντιαμέ (59' Τζάρβις), Κάρολ, Νόλαν (72' Κ.Κόουλ), Τέιλορ (83' Νοτσερίνο)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Μπίτνερ, Φελαϊνί, Τζόουνς, Κάρικ, Μάτα (78' Γουέλμπεκ), Φλέτσερ, Ρούνεϊ (77' Τσικαρίτο), Καγκάβα, Γιανγκ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης έμεινε η Νιούκαστλ που επικράτησε με 1-0 της Πάλας.

Η Νιούκαστλ άγγιξε το γκολ στο 11ο λεπτό, καθώς οι Ντε Γιονγκ και Σισέ συνδυάστηκαν όμορφα, ο Σπερόνι είπε όχι στο σουτ του δεύτερου και στην επαναφορά η κεφαλιά του Ολλανδού έφυγε λίγο άουτ. Στο 23' ο Ζερόμ αντί να πασάρει δίπλα, προτίμησε να σουτάρει και κόπηκε εύκολα, ενώ στο 30' ο Σπερόνι είπε όχι σε δυνατό σουτ του Σισέ και στο επόμενο λεπτό ο κίπερ της Πάλσς απέκρουσε και το σουτ του Γκουφράν. Στο 39ο λεπτό ο Μπολασιέ έκανε όμορφη κίνηση από δεξιά και σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Πάντσεον έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 54ο λεπτό οΚρουλ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ντιγκακόι. Στο επόμενο λεπτό η Πάλας άγγιξε το γκολ, καθώς το σουτ του Μπολασιέ σταμάτησε στο δοκάρι της Νιούκαστλ, ενώ στο 69' ο Μπεν Αρφά έβγαλε τη σέντρα, αλά η κεφαλιά του Σισέ πέρασε μόλις άουτ. Στο 90+2' ο Σισέ έχασε τεράστια ευκαιρία μέσα από την περιοχή αλλά στο 90+3' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στη Νιούκαστλ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιανγκα-Μπιβά, Ουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Σισοκό (87' Μαρβό), Ανίτα, Τιοτέ, Γκουφράν (76' Σο.Αμεόμπι), Ντε Γιονγκ (59' Μπεν Αρφά), Σισέ.

ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Νταν, Μαριάπα, Ντιλάνεϊ, Γουόρντ, Ντιγκακόι, Γέντινακ, Μπολασιέ (67' Μπάναν), Λέντλι, Πάντσεον (79' Γκουεντιουρά), Ζερόμ(75' Μάρεϊ)

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 3-6
Γήπεδο: Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Ψυχή πρωταθλήτριας έδειξε η Λίβερπουλ, που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Κάρντιφ, αλλά τελικά επικράτησε με 6-3 και παρέμεινε στο κόλπο του τίτλου.

Στο 4ο λεπτό μετά από κόρνερ του Κάμπελ, η μπάλα πήγε στον Τέοφιλ-Κάτρν που σούταρε άουτ από πολύ κοντά, ενώ στο 9' ο Κάμπελ έστρωσε στον Ματς κι εκείνος με όμορφο συρτό σουτ, έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λίβερπουλ. Ωστόσο οι «κόκκινοι» ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν στο 16ο λεπτό. Ο Χέντερσον έβγαλε δεξιά για τον Τζόνσον, εκείνος έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Σουάρες πρόλαβε τον Μάρσαλ και από κοντά έγραψε τα 1-1. Στο 23ο λεπτό η κεφαλιά του Μπέλαμι μετά από σέντρα του Κάμπελ, πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 25' ο Κάμπελ άδειασε τον Άγκερ από δεξιά και με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για την Κάρντιφ. Στο 37ο λεπτό το σουτ του Στάριτζ κόντραρε, αλλά ο Μάρσαλ ήλεγξε την πορεία της μπάλας και μάζεψε αλλά στο 41' ο Κουτίνιο έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Σκρτελ με προβολή έκανε το 2-2.

Η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Σκρτελ με κεφαλιά έκανε το 3-2. Μάλιστα στο 60ο λεπτό ο Στάριτζ έδωσε όμορφα με τακουνάκι στον Σουάρες, που με πλασέ έγραψε το 4-2. Στο 75ο λεπτό ο Σουάρες έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και από κοντά ο Στάριτς έκανε το 5-2, ενώ η Κάρντιφ μείωσε σε 5-3 στο 87ο λεπτό με τον Ματς αλλά στο 90+6' ο Σουάρ3ς έκανε το τελικό 6-3.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Φάμπιο, Τέοδιλ-Κατριν, Κόκερ, Κάλα, Τζον (65' Τζον), Μέδελ, Κιμ (65' Ντέλι), Ματς, Μπέλαμι, Κάμπελ (70' Τζόουνς).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν (73' Σισοκό), Άγκερ, Σκρτελ, Τζέραρντ, Άλεν, Χέντερσον, Κουτίνιο (68' Στέρλινγκ), Σουάρες, Στάριτζ (90' Σακό)

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ: 3-2
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Πεντάδα έπιασε η Έβερτον που κέρδισε με 3-2 τη Σουόνσι.

Στο 1ο λεπτό ο Μπόνι είχε δύο σουτ, το πρώτο εκ των οποίων κόντραρε σε σώματα και στη συνέχεια ο Χάουαρντ έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 7' ο Κόουλμαν έβγαλε για τον Μπάρκλεϊ, που από ιδανική θέση δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Τελικά στο 19ο λεπτό ο Τσίκο ανέτρεψε τον Μπάρκλεϊ μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Μπέινς από την άσπρη βούλα, έκανε το 1-0 για την Έβερτον. Ωστόσο η Σουόνσι ανέβασε στροφές και στο 32ο λεπτό μετά από σέντρα του Ρούτλετζ, ο Μπόνι από κοντά έκανε το 1-1. Στο 43ο λεπτό ο Ερνάντες εκτέλεσε το φάουλ από ιδανική θέση, η μπάλα κόντραρε στον ΜακΚάρθι και πέρασε μόλις έξω.

Στην επανάληψη τα «ζαχαρωτά» μπήκαν δυνατά και στο 50' η κεφαλιά του Λουκάκου από κοντά, πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 52' ο Μιραλάς έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Λουκάκου βρήκε στόχο αυτή τη φορά κι έκανε το 2-1. Μάλιστα στο 57ο λεπτό ο Μπάρκλεϊ εξ επαφής έκανε το 3-1 ενώ στο 63' ο Χάουαρντ είπε όχι σε κεφαλιά του Μπόνι. Στο 90ο λεπτό η Σουόνσι μείωσε σε 3-2 με γκολ του Ουίλιαμς.

EBERTON: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Μπέινς, Στόουνς, Ντίστιν, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Μιραλάς, ΜακΓκίντι (84' Οσμάν), Μπάρκλεϊ (84' Νέισμιθ), Λουκάκου (90' Ντεουλοφέου).

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ράνχελ, Τσίκο, Ουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον, Κάνιας (69' Ντε Γκουζμάν), Ερνάντες, Ντάιερ (62' Σέλβεϊ), Ρούτλετζ, Μπόνι (70' Μίτσου).

ΝΟΡΙΤΣ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 2-0
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Ο θάνατός σου η ζωή μου... η Νόριτς κέρδισε με 2-0 τη Σάντερλαντ, καθάρισε ουσιαστικά την παραμονή της κι έβαλε σε μπελάδες την αντίπαλό της.

Στο 12ο λεπτό το σουτ του Χουλαχάν κόντραρε στον Μράουν και στρώθηκε στον Χόουσον που σούταρε ξανά, με τον Μανόνε να πέφτει και να διώχνει, ενώ στο 20' ο γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Όλσον έβγαλε τη σέντρα, ο Ελμάντερ έστρωσε στον Σνόντγκρας κι εκείνος με άπιαστο σουτ νίκησε τον Μανόνε. Στο 25ο λεπτό ο Μανόνε είπε όχι σε συρτό σουτ του Χόουσον, ενώ στο 26' μετά από σέντρα του Χουλαχάν, η προβολή του Φαν Βολφσβίνκελ δεν βρήκε στόχο. Όμως στο 32' ο Ο'Σέι έδιωξε μετά από σέντρα και ο Τετέι με τρομερό σουτ στην κίνηση, έκανε το 2-0. Στ 41ο λεπτό ο Μπορίνι έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά ο Ράντι έπεσε κι έδιωξε.

Στο 48ο λεπτό ο Μανόνε έδιωξε δύσκολα τη σκαστή κεφαλιά του Φαν Βολφσβ΄νκελ μετά από σέντρα του Χουλαχάν, ενώ στο 51' ο Τζόνσον έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Ράντ είπε όχι σε στην κεφαλιά του Μπράουν. Το σουτ του Χούπερ στο 75ο λεπτό, έφυγε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Σνόντγκρας στο 89'.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Γιόμπο, Μπασόνγκ, Όλσον, Σνόντγκρας, Χόουσον, Τετέι, Χουλαχάν (89' Ρέντμοντ), Ελμάντερ (87' Τζόνσον), Φαν Βολφσβίνκελ (71' Χούπερ).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντλεϊ, Αλόνσο, Ο'Σέι, Μπράουν, Μπρίντκατ, Κόλμπακ (40' Λάρσον), Κι (40' Κάτερμολ), Τζόνσον (70' Σκόκο), Μπορίνι, Άλτιντορ.

ΧΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 2-0
Γήπεδο: KC Stadium

Δεν ξέμπλεξε ακόμη η Γουέστ Μπρομ, καθώς γνώρισε την ήτα με 2-0 από τη Χαλ και κινδυνεύει ακόμη.

Στο 2ο μόλις λεπτό, το σουτ του Σεσενιό έξυσε το δοκάρι της Χαλ, ενώ στο 17' ο ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε το σουτ του Ντόρανς. Στο 26' η κεφαλιά του αμαρκάριστου Μέιλερ δεν βρήκε στόχο, αλλά στ 30' ο Λονγκ κέρδισε πέναλτι, ο Φόστερ απέκρουσε την εκτέλεση του Γέλαβιτς αλλά στην επαναφορά ο Ροσενιόρ έκανε τα 1-0 για την Μπρομ. Στο 36' ο Φόστερ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Χάντλστοουν και στο 37' ο Λονγκ με πλασέ εξ επαφής έκανε το 2-0 για τη Χαλ.

Στο 51ο λεπτό ο Αλούκο έκανε το γύρισμα και ο Γέλαβιτς σούταρε λίγο άστοχα, ενώ στο 66' το σουτ του Λονγκ έξω από την περιοχή, σταμάτησε στο δοκάρι της Γουέστ Μπρομ.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ελμοχαμαντί, Τσέστερ, Ντέιβις, Ροσενιόρ, Αλούκο (60' Κορέν), Χάντλστουν, Λίβερμορ, Μέιλερ, Λόνγκ (78' Κουίν), Γέλαβιτς (83' Σαγκμπό).

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ριντ, ΜακΌλεϊ (78' Σινκλέρ), Τιεβί (61' Βίντρα), Ντόουσον, Ρίτζγουελ, Ντόρανς, Μουλούμπου, Μόρισον, Σεσενιό, Ανικέμπε (76' Μπεραϊνό).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΦΟΥΛΑΜ: 5-0
Γήπεδο: Etihad

Έκανε το καθήκον της η Σίτι, κέρδισε με 5-0 τη Φούλαμ και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν ένα μονοκόμματο σουτ του Μίλνερ στο 17ο λεπτό, με τον Στοκντέιλ να καθαρίζει τη φάση, ενώ στο 23' το φάουλ του Ρίτσαρντσον πέρασε μόλις άουτ, τελικά στο 25' ο Αμορεμπιέτα γκρέμισε τον Νεγρέδο, ο ρέφερι έδειξε το πέναλτι και ο Τουρέ από τα 11 μέτρα άνοιξε το σκορ για τη Σίτι. Στο 32ο λεπτό μετά από σέντρα του Ρίτσαρντσον, η κεφαλιά του Ρίδερ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 36' ο Σίλβα πλάσαρε πάνω από τον Στοκντέιλ, αλλά το πλασέ του κόπηκε πάνω στη γραμμή. Στο 39ο λεπτό οι Αμορεμπιέτα και Γούντρου πήδηξαν μαζί για την κεφαλιά αλλά κανείς δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 44' το σουτ του Κολάροφ σταμάτησε στο δοκάρι της Φούλαμ.

Στο 54ο λεπτό ο Αμορεμπιέτα έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε και ο Τουρέ με νέο πέναλτι έγραψε το 2-0 για τη Σίτι, ενώ στο 65' ξανά ο Τουρέ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 3-0. Στο 72' και στο 73' τα σουτ των Μίλνερ και Κολάροφ σταμάτησαν στον Στοκντέιλ, ενώ στο 78' ο Ρίδερ έκοψε στη γραμμή την κεφαλιά του Ντεμικέλις. Τελικά στο 84ο λεπτό ο Φερναντίνιο απέφυγε τν Κβιστε και με πλασέ έκανε το 4-0, ενώ στο 88' ο Ντεμικέλις με σουτ από την περιοχή έγραψε το 5-0.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Λέσκοτ, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Τουρέ (77' Ρόντγουελ), Μίλνερ, Νασρί (82' Γιόβετιτς), Σίλβα (68' Νάβας), Νεγρέδο.

ΦΟΥΛΑΜ: Στοκντέιλ, Χάιτινχα, Χάνγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Ρίισε, Κατσάνικλιτς (55' Ρόμπερτς), Ρίδερ, Κβιστ, Σίντγουελ, Ρίτσαρντσον (55' Χόλτμπι), Γούντροου (84' Κασάμι).

ΤΣΕΛΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 6-0
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Οι πελατειακές σχέσεις ανάμεσα σε Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ συνεχίστηκαν (6 νίκες και 5 ισοπαλίες ο Πορτογάλος κόντρα στον Αλσατό). Η Τσέλσι διέσυρε με 6-0 την Άρσεναλ, πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία των δύο ομάδων σε μεταξύ τους ματς (προηγούμενη ήταν ένα 5-1 της Άρσεναλ επί της Τσέλσι στις 29/11/30) κι έμεινε στην κορυφή. Αντίθετα η ομάδα του Βενγκέρ ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον τίτλο, μένοντας πολύ πίσω! Ξυνό βγήκε το 1000ο ματς του Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ που γνώρισε την μεγαλύτερη εκτός έδρας ήττα της από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ μετά από το 8-2 κόντρα στη Γιουνάιτεντ το 2011.

Το ντέρμπι ξεκίνησε δυνατά και στο 3ο μόλις λεπτό, o Σίρλε έκλεψε, έδωσε στον Ετό, αλλά ο Σέζνι πρόλαβε με έξοδο και έσωσε την Άρσεναλ και στο 4' ο Τσεχ έσωσε τους «μπλε» καθώς νίκησε σε τετ α τετ τον Ζιρού, ενώ στο 5' η Τσέλσι πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σίρλε έκλεψε κάτω από το κέντρο, έκανε την κούρσα κι έσπασε δεξιά στον Ετό'ο. ο Καμερουνέζος άδειασε τον Τσάμπερλέϊν και με αριστερό πλασέ έγραψε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Άρσεναλ, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 7ο λεπτό. Η Τσέλσι έφυγε σε νέα κόντρα, ο Μάτιτς έδωσε για τον Σίρλε, που με έξυπνο διαγώνιο σουτ από δεξιά, νίκησε τον Σέζνι για το 2-0. Το κέντρο της Άρσεναλ ήταν εκτός τόπου και χρόνου και στο 14' μετά από νέο κλέψιμο της Τσέλσι, οι Τόρες και Αζάρ έκρυψαν την μπάλα, ο Βέλγος έκανε το πλάσε και ο Γκιμπς έδιωξε πάνω στη γραμμή με το χέρι, με τον ρέφερι να τον αποβάλλει και να δείχνει το πέναλτι. Ο Αζάρ εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, έστειλε τον Σέζνι στην άλλη γωνία κι έγραψε το 3-0. Ωστόσο στο ριπλέι φάνηκε ξεκάθαρα πως την μπάλα με το χέρι, έκοψε ο Τσάμπερλεϊν, οπότε ο ρέφερι έδωσε σε λάθος παίκτη την κόκκινη κάρτα.

Στο 27ο λεπτό ο Κοσιελνί έκοψε σωτήρια προ του Σίρλε, ενώ στο 30' ο Νταβίντ Λουίζ σούταρε από μακριά, η μπάλα άλλαξε πορεία στο πόδι του Σίρλε και ο Σέζνι έκανε εξαιρετική απόκρουση. Στο 39ο λεπτό ο Σίρλε έκανε από μακριά το σουτ, αλλά ο Σέζνι έπεσε και μπλόκαρε στη γωνία του και στο 42' ήρθε το 4-0 για τους «μπλε». Μετά από νέα αδράνεια της άμυνας της Άρσεναλ, ο Τόρες μπήκε από δεξιά, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Όσκαρ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό, ο Μερτεζάκερ έκοψε αρχικά τον Τόρες και στη συνέχεια ο Σέζνι είπε όχι σε κοντινό σουτ του Λουίς από δεξιά, ενώ στο 61' το σουτ του Καθόρλα έφυγε μόλις άουτ. Λίγο άουτ έφυγε και το σουτ του Όσκαρ στο 63ο λεπτό, αλά στο 66' ο Όσκαρ με όμορφο πλασέ που έσκασε μπροστά στον Σέζνι, έκανε το 5-0. Μάλιστα στο 71ο λεπτό ο Σαλάχ στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα έφυγε στην στην πλάτη της άμυνας της Άρσεναλ μετά από κάθετη του Μάτιτς και πλασάρε χαλαρά τον Σέζνι για το 6-0. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και στο 84ο λεπτό το σουτ του Σίρλε, πέρασε μόλις άουτ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Νταβίντ Λουίς (72' Μίκελ), Σίρλε, Όσκαρ (67' Σαλάχ), Αζάρ, Ετό'ο (9' Τόρες)

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί (46' Τζ'εκινσον), Γκιμπς, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Τσάμπερλεϊν (46' Φλαμινί), Καθόρλα, Ποντόλσκι (23' Βερμάελεν), Ζιρού

Keywords
Τυχαία Θέματα