Η υπόκλιση στον λαό της ΑΕΚ και το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια

09:34 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το θέμα του γηπέδου γράφει η εφημερίδα σήμερα τονίζοντας: "Στα... Φιλαδέλφεια χτυπάει ξανά η καρδιά της ΑΕΚ! Ο Δήμος κάλεσε χθες κι επίσημα σε ΔΗΜΟΣΙΑ τακτική συνεδρίαση για την ερχόμενη Τετάρτη με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα της ημερήσιας διάταξης την παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚΑΡΑΣ! Σε μεγάλη αίθουσα του Ενιαίου Λυκείου "Μίλτος Κουντουράς", ειδικά για την περίσταση και ξεκάθαρο σκοπό να δοθεί και πανηγυρικός χαρακτήρας". Παράλληλα, η ΩΡΑ τονίζει

τα 12.000 διαρκείας που έχει δώσει ως τώρα η ΑΕΚ: "Επίσημη ενημέρωση χθες από την ΑΕΚ για το "φράγμα" που ξεπεράστηκε".

SPORTDAY

"12.000 διαρκείας και συνεχίζει", γράφει η εφημερίδα τονίζοντας τη στάση του λαού της ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα ακόμα και στη Γ' κατηγορία, ενώ κατόπιν στέκεται στα αγωνιστικά: "Ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει να έχει καταλήξει στη διάταξη, όχι όμως και σε όλα τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Ο προπονητής της «Ένωσης» αναμένεται να προτιμήσει το 4-3-3 (αντί του 4-2-3-1) και σύμφωνα με την τελευταία δοκιμή θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο Γεωργέας δοκιμάστηκε ως δεύτερο στόπερ, στο πλευρό του Σταθάκη, με τον Ρόβα να έχει καθήκοντα αμυντικού χαφ και τους Κορδέρο-Ανάκογλου σε πιο οργανωτικό ρόλο λίγο μπροστά του. Επίσης ο Ράμα χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό εξτρέμ αντί του Πόποβιτς, με τον Πλατέλλα στο άλλο άκρο και τον Ντ' Ακόλ στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μπρέσεβιτς.

Δίλημμα υπάρχει για τουλάχιστον δύο θέσεις: αυτή του τερματοφύλακα, για την οποία ερίζουν Βούρας και Καραγκιολίδης, αλλά κι εκείνη του αριστερού μπακ που διεκδικείται από Τσουμάγκα και Πεταυράκη. Για το δεξί άκρο όλα δείχνουν πως ο Τσουκαλάς θα διατηρήσει τη θέση του".

LIVE SPORT

Για τη στάση του λαού της ΑΕΚ γράφει και η LS: "Tρελαμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ! 12.000 διαρκείας και... συνεχίζει", τονίζει η εφημερίδα.

GOAL

Για το γήπεδο γράφει με τη σειρά του το Goal: "Επιστρέφει για να μείνει", αναφέρει και προσθέτει: "Ο Μελισσανίδης παρουσιάζει την Τετάρτη την "Αγιά Σοφιά" στο Δημοτικό συμβούλιο, αλλά οι... αντιφρονούντες παραμονεύουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα