Η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ σε ένα λεύκωμα

13:21 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ κλείνει 90 χρόνια ζωής το 2014 και σε μία εκδήλωση (δίπλα από το Παναθηναϊκό Στάδιο) η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ ήταν εκεί για να τιμήσει την παρουσίαση της έκδοσης του ιστορικού συλλεκτικού λευκώματος, καθώς και σειράς γραμματοσήμων με το σήμερα της ΑΕΚ, τη μακέτα του γηπέδου και ιστορικές στιγμές του παρελθόντος. Η ΑΕΚ

λοιπόν, ήταν εκεί σήμερα νωρίς το μεσημέρι... Μαύρος, Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς στην πρώτη σειρά. Εκεί και οι Δέλλας, Δημητριάδης, Ζήκος, Ρόκκας, ενώ από την τωρινή ομάδα το "παρών" έδωσαν οι Ιβάν Μπρέσεβιτς, Μιγκέλ Κορδέρο, Νίκο Γεωργέα και Βαγγέλη Πλατέλλα.
Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιώργος Ρόκκας, αναφέρθηκε από πλευράς ΑΕΚ στην εκδήλωση τονίζοντας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΕΛΤΑ για αυτό το λεύκωμα που γίνεται με αφορμή τα 90 χρόνια. Υπάρχουν κάποιες λίγες , από τις ένδοξες στιγμές αυτής της ομάδας και μεγάλες μορφές όπως ο Νεστορίδης, ο Παπαϊωάννου και ο Μαύρος. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να «υποχρεώσει» τα ΕΛΤΑ να εκδώσουν και άλλα τέτοια λευκώματα μέσα στην χρονιά που συμπληρώνει η ΑΕΚ τα 90 χρόνια». Επίσης, οι άνθρωποι των ΕΛΤΑ τόνισαν πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει στην ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας ήθελε να προχωρήσει στη δημιουργία ενός πολυτελούς λευκώματος στο οποίο θα αντανακλά η Ιστορία του Συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα