Ίμπρα: Φαβορί η Τσέλσι

18:39 1/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σουηδός σούπερ σταρ μίλησε και για τον προπονητή των Λονδρέζων, Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί άμεσα στο Νησί και στην Πρέμιερ Λιγκ κάτι που απέκλεισε.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ιμπραΐμοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

-Για το πρώτο ματς των προημιτελικών με την Τσέλσι: «Κάνουμε εξαιρετική σεζόν και ό,τι πετύχουμε από εδώ και πέρα είναι στα συν. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε από την πρόκληση με την Τσέλσι. Προετοιμαζόμαστε τα δύο τελευταία χρόνια για την υπέρβαση

αυτή. Όπως η αντίπαλός μας προ ετών είχε καινούριο ιδιοκτήτη με τον οποίο άλλαξε επίπεδο, έτσι συνέβη και με εμάς. Έχουμε ορισμένους παίκτες που έχουν πάρει Τσάμπιονς Λιγκ. Διαθέτουμε, όμως, και ικανότατους ποδοσφαιριστές, σαν τον Βεράτι, ο οποίος χρειάζεται παιχνίδια σαν κι αυτά που έρχονται για να γίνει ακόμη καλύτερος. Φαβορί για την πρόκριση είναι η Τσέλσι, λόγω της εμπειρίας της».

-Για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Είναι κίνδυνος για κάθε αντίπαλο. Ξέρει πώς πρέπει να κερδίσει και έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια. Είμαι τυχερός που τον γνωρίζω σαν άνθρωπο, διότι είναι μεγάλη προσωπικότητα. Είχα έξοχη σχέση μαζί του στην Ίντερ».

-Για το ενδεχόμενο να παίξει στην Αγγλία στο μέλλον: «Στην Παρί υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και είμαι μέρος αυτού, επομένως και να ήθελα δύσκολα θα με άφηναν να φύγω. Έχω μιλήσει στο παρελθόν με αγγλικές ομάδες, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία. Ίσως να παίξω κάποια στιγμή, όχι όμως άμεσα. Ίσως όχι και όταν κλείσω την καριέρα μου να λέω πώς θα μπορούσα να έχω αγωνιστεί κάποια στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα