Ιμπραΐμοβιτς: Δεν φεύγω από την Παρί

12:49 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή την φημολογία που αναπτύχθηκε τελευταία και θέλει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας σημειώνοντας πως δεν τον απασχολούν οι φήμες.

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, ο Σουηδός επιθετικός τόνισε: "Θεωρώ τον εαυτό

μου αναπόσπαστο μέρος ενός πρότζεκτ, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από το περασμένο καλοκαίρι και έχει ως στόχο την συνεχή εξέλιξη και πρόοδο της Παρί. Το μέλλον μας ανήκει και είμαι βέβαιος πως θα μπορέσουμε να γίνουμε μια κραταιά δύναμη στην Γαλλία, αλλά και ένας από τους ισχυρότερους συλλόγους της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στην συνείδηση του κόσμου ως μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες.
Το συμβόλαιο μου με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει σε δυο χρόνια. Συνεπώς, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω. Ούτε και είναι στο μυαλό μου μια πιθανή αποχώρηση. Θέλω να συνεχίσω εδώ και να κερδίσω τίτλους, απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο στο Παρίσι, όπως κάνω σήμερα. Οι φήμες που κυκλοφορούν δεν με απασχολούν, ούτε και μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα