Ιμπραΐμοβιτς: Είμαι σαν το κρασί

11:43 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γίνεται 31 ετών και θέλει να συνδυάσει τα γενέθλια του με γκολ και νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Πόρτο για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που γίνεται την ίδια μέρα, με τον Σουηδό επιθετικό να υποστηρίζει πως νιώθει σαν το καλό κρασί, όσο μεγαλώνει, βελτιώνεται.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Eurosport", ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Εγώ είμαι

σαν το κρασί. Όσο μεγαλώνω, τόσο βελτιώνομαι. Τα φετινά γενέθλια μου πέφτουν την ημέρα του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Πόρτο και εύχομαι να μπορέσω να τα γιορτάσω με μια καλή εμφάνιση και γκολ. Δεν λέω πόσα... όσα χρειαστούν για να κερδίσουμε".
Για την αναμέτρηση με την Πόρτο, ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε: "Το σίγουρο είναι πως η Πόρτο είναι πιο ισχυρή από την Ντιναμό Κιέβου, που αντιμετωπίσαμε την πρώτη αγωνιστική. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα είναι δύσκολο ματς. Αν περάσουμε εμείς οι δυο, δεν το ξέρω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να περάσει η Παρί".
Όσο για το αν στο Παρίσι ονειρεύονται κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ιμπραΐμοβιτς δηλώνει: "Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ασφαλώς πρώτος στόχος της Παρί παραμένει το πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη θέλουμε μια καλή πορεία. Είμαστε νέα ομάδα και ίσως είναι πρόωρο να περιμένουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ αυτό που ξέρω πάντως είναι πως με τον καιρό μπορούμε να γίνουμε μια σημαντική ομάδα στην Ευρώπη".
Τέλος για το πόσα γκολ σκοπεύει να σημειώσει φέτος, ήδη έχει 8 σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Πέρσι στην Μίλαν έβαλα 35 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν ξέρω αν θα πετύχω περισσότερα φέτος, θα το προσπαθήσω. Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι να κερδίζει η ομάδα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα