Ιμπραΐμοβιτς: Κανείς δεν αξίζει 99 εκ. ευρώ

16:22 11/9/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες έλαβε τέλος το σίριαλ της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης με δημοσιεύματα να μιλάνε για ποσά που φτάνουν και τα 99 εκατομμύρια ευρώ και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να υποστηρίζει πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν αξίζει αυτά τα χρήματα.

Σε δηλώσεις του στο Football Focus ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Νομίζω ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν αξίζει να πληρωθεί τόσα λεφτά. Το τρελό σε αυτή την περίπτωση

είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την υπόθεση τα μίντια και η Ρεάλ. Στο σύλλογο αυτό κυνηγούν απεγνωσμένα μεγάλα ονόματα".
Για την πίεση που θα νιώθει ο Μπέιλ, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Από αυτό και μόνο το γεγονός θα νιώσει μεγάλη πίεση ο Μπέιλ. Θυμάμαι τον Ζιντάν να παίζει στη Ρεάλ και τους οπαδούς να τον αποδοκιμάζουν. Και ο Ζιντάν ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Ελπίζω ο Μπέιλ να έχει υπομονή".
Στην ίδια συνέντευξη ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποθέωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο επηρεασμένος από τη συνεργασία που είχαν στην Ιντερ. "Μου έβγαλε από μέσα μου πράγματα που δεν είχε καταφέρει να μου βγάλει κανείς μέχρι τότε. Οταν έπαιζα υπό τις οδηγίες του, αισθανόμουν σίγουρος και ασφαλής. Εβγαινα στο γήπεδο και είχα τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είχα ηρεμία στο μυαλό και στον τρόπο που αγωνιζόμουν. Γι' αυτό κατέκτησα το πρωτάθλημα και βγήκα πρώτος σκόρερ..."

Keywords
Τυχαία Θέματα