Ιμπραΐμοβιτς: Μας λείπει η έξτρα ποιότητα

08:21 20/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν προπορεύεται στην βαθμολογία της Serie A και δείχνει ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να υπογραμμίζει πως σε σχέση με την περσινή σεζόν, φέτος η Μίλαν στερείται έξτρα ποιότητας που την βοηθούσε πέρσι να κερδίζει παιχνίδια ακόμα και όταν δεν έπαιζε καλά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα goal.com, ο Σουηδός επιθετικός τόνισε: "Πιστεύω πως όταν πέρσι παίζαμε άσχημα, παίρναμε τους βαθμούς

που χρειαζόμασταν. Φέτος, όταν παίζουμε άσχημα χάνουμε βαθμούς και πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα, ακόμα και όταν παίζεις άσχημα παίρνεις έναν βαθμό ή ακόμα και την νίκη. Αλλά αυτή την σεζόν δεν υπάρχει αυτή η έξτρα ποιότητα. Έχουμε χάσει πολλούς σημαντικούς βαθμούς όταν έχουμε παίξει άσχημα. Πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε και μερικούς παράξενους τραυματισμούς, επομένως είναι ένας συνδυασμός, αλλά επίσης είναι και η στιγμή. Την μια στιγμή είσαι εδώ, την άλλη στιγμή είσαι εκεί, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κρατήσεις το επίπεδο πολύ ψηλά σε όλη την σεζόν και πιστεύω πως αυτό είναι που θα κάνει μια ομάδα να κερδίζει".
Όσο για την μεγάλη αντίπαλο της Μίλαν αυτή την σεζόν, την Γιουβέντους, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: "Πιστεύω πως η Γιουβέντους τα πάει πολύ καλά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα και εμείς παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Είναι μεγάλη διαφορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα