Ήχησε «καμπανάκι» για Φέρντιναντ

08:25 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άφησε στον πάγκο τον Ρίο Φέρντιναντ και δικαιώθηκε μιας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0. Κόντρα στην Οτελούλ για το Τσάμπιονς Λιγκ ο 33χρονος στόπερ θα ξεκινήσει βασικός αλλά ο Σκωτσέζος τεχνικός έστειλε προειδοποιητικό σήμα στον Φέρντιναντ για το μέλλον του στο αρχικό σχήμα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ο Ρίο θα αγωνιστεί την Τετάρτη. Του εξήγησα πριν λίγες μέρες ότι έχω στην διάθεση μου δυο ταλαντούχους νέους αμυντικούς και θα πρέπει

να τους χρησιμοποιώ όλους. Είμαι χαρούμενος με αυτό και θα ήθελα να τους έχω όλους στην διάθεση μου για πολλά χρόνια. Ο Ρίο είναι 33 πλέον. Δεν μπορεί να αγωνιστεί όπως πριν από πέντε χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσφέρει. Πρέπει όμως να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του. όλοι περνάνε από αυτή την φάση όπου κατανοούν ότι λόγω ηλικίας πρέπει να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους. Τα πέρασα και εγώ και τώρα ήρθε και η δική του σειρά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει μια χαρά. Το έκαναν και ο Πολ Σκόουλς με τον Ράιαν Γκιγκς. Απλέ πρέπει να το καταλάβει και θα τα πάει περίφημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα