Ηλιάδης: Χωρίς άγχος για την νίκη

17:23 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στο πλευρό του Άκη Μάντζιου βρέθηκε στη σημερινή Media Day, που έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται, λίγες μέρες πριν το κάθε ενετός έδρας ματς της Κέρκυρας, ο μέσος του ΑΟΚ, Στέλιος Ηλιάδης.
Ο εκ των εμπειρώτερων παικτών του νεανικού εφετινού ρόστερ των «Φαιάκων», στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την μέχρι στιγμής στήριξή τους, απευθύνοντάς τους παράλληλα, κάλεσμα,

να γεμίσουν το γήπεδο το Σάββατο, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί την πρώτη νίκη του Α.Ο. Κέρκυρα στο φετινό πρωτάθλημα!

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τον ΟΦΗ και τη πίεση που υπάρχει για την πρώτη νίκη:

«Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, μ' έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από 'κεί και πέρα, όμως, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Και η κατάκτηση των τριών βαθμών εξαρτάται καθαρά και μόνο από εμάς. Σίγουρα, είναι άσχημο που δεν έχει έρθει ακόμη το τρίποντο. Το όποιο άγχος, ωστόσο, ξεπερνιέται μέσα από τις δουλειά. Εμείς, λοιπόν, έχουμε δουλέψει πολύ καλά γι' αυτό το ματς και, χωρίς άγχος, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Για τη στήριξη του κόσμου:

«Μιλώντας εκ μέρους όλων των παικτών, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κέρκυρας. Καθώς και στον αγώνα με την Ξάνθη, στο νησί και σ' αυτό με τον Άρη, έξω, ήταν δίπλα μας και τα 90 λεπτά, φωνάζοντας μόνο υπέρ μας – πράγμα, πιστέψτε με, πάρα πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές. Τον καλούμε, λοιπόν, το Σάββατο στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη».

-Για τα δυνατά στοιχεία του φετινού ΑΟΚ:

«Αυτό που μας δίνει ώθηση, είναι ότι στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια οικογένεια – παίκτες, προπονητικό επιτελείο, διοίκηση. Αυτό, λοιπόν, θέλουμε να βγάλουμε και στο γήπεδο, για να καταφέρουμε την πολυπόθητη νίκη. Πέρα απ' το βαθμολογικό όφελος, θα έχει μεγάλη αξία –και κυρίως- για την ψυχολογία της ομάδας. Πράγμα που στο ποδόσφαιρο παίζει σπουδαίο ρόλο», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα